Home > Tabu si New Films Int. te trimit la film

Tabu si New Films Int. te trimit la film

În filmul „Transylmania” este vorba de un grup de studenţi neorganizat, care pornesc în cea mai sălbatică, intrigantă şi periculoasă calatorie în străinătate, la Universitatea Răzvan. Situată în inima Transilvaniei, “pământ blestemat”, Răzvan nu e tocmai o instituţie obişnuită şi foarte elevată – profesorii ei îmbrăcaţi în piele neagră, decanul pitic, vampiriţele umblând topless prin cele mai întunecate colţuri ale castelului sunt doar începutul aventurii. Cazan clocotitor de parodie horror, aventură cu vampiri şi comedie liceană, „Transylmania” culminează cu un final în coadă-de-peşte care îi poate preface pe eroi din vânturători ai Europei în bântuitori ai Europei.

Inscrie-te in concurs si poti fi unul din cei 3 castigatori ai unei invitatii duble la filmul “Transylmania” de la Hollywood Multiplex.  Lasa un comentariu in cadrul acestui articol si spune-ne care este filmul tau preferat din toate timpurile.

Perioada de desfasurare a concursului: 13 iulie – 2 august. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul acestui articol si desemnati prin tragere la sorti in zilele de : 19 iulie, 26 iulie si 2 august.

Castigatorul din 19 iulie este: Elena Varzaru

Castigatorul din 26 iulie este: Eugenia Andreev

Castigatorul din 2 august este: Botea Carmen


Comenteaza acest articol

Tabu si New Films Int. te trimit la film

by   1 min
9