Home > Agenda > Tabu Soiree in ritm de dans

Tabu Soiree in ritm de dans

Noua editie Tabu Soiree, din 16 aprilie, a rezervat probabil cea mai mare surpriza de pana acum participantelor la eveniment. Desi obisnuite cu abientul relaxat si elegant creat de Academia de Biliard si personalul foarte prietenos, seara a decurs mai…dinamic decat ne asteptam.

Moderatorul acestui eveniment a fost Dan-Silviu Boerescu, care a imbinat informatiile importante pe care partenerii nostri le-au transmis cu simtul umorului.

Sponsorii nostri de la clinica stomatologica Just Smile, reprezentanta de domnul doctor Cosmin Moraru, asistenta Andreea Stancu si PR-ul Ioana Mocanu, au adus cateva argumente pentru care trebuie sa investim in protejarea sau imbunatatirea unuia dintre cele mai mari atuuri ale noastre: zambetul! Tema discutiei a fost “Estetica zambetului frumos” si am incheiat momentul, asa cum era firesc, zambind.

Alexandra Ciolacu, Brand Manager Skeen Romania, a completat aceasta discutie, asa cum era firesc, cu o serie de informatii despre brandul Skeen si despre noul produs (Fond de ten lichid, corector, invizibil) care adauga unui zambet si un look impecabil. Fiecare participanta s-a putut rasfata dupa eveniment cu acest fond de ten corector oferit de Skeen in toate pugutele de cadou.

In decursul evenimentului am avut premii suplimentare pentru aproape toata lumea, printre care 8 invitatii duble oferite de ArCuB, 6 abonamente la fitness oferite de Perfect Body si 10 abonamente cu servicii de profilaxie la Just Smile si 5 carduri de membru cu reduceri pentru zona de cafenea si biliard oferite de gazda evenimentului Academia de Biliard.

Iar finalul, care a facut deliciul tutror, fie ca s-au implicat sau doar au observat, a constat in doua momente sportive: unul de dans, oferit de Charlie Sanchez, si unul de zumba, prezentat de Fred Afam. Ambii instructori pot fi gasiti zilnic la sala de fitness si zumba Perfect Body.

Multumim tuturor partenerilor, invitatilor si participantilor! Va asteptam cu drag si la editiile viitoare!

Articole asemanatoare
Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0
Bucurestiul in weekend, 20-22 ianuarie
Bucurestiul in weekend, 13-15 ianuarie
Evenimente in weekend, 4-6 noimebrie

Comenteaza acest articol

Tabu Soiree in ritm de dans

by   1 min
0