Tabu
Image default
lifestyle

TABU SOIREE cu Anca Turcasiu, Cristina Cioran si Dan Chisu

Cafeneaua Tete-a-Tete din Herastrau a gazduit o prima Tabu Soiree, avand ca protagoniste vedetele editiei de noiembrie – Anca Turcasiu si Cristina Cioran (Adina Buzatu a lipsit motivat, avand scutire de la Hamlet – pentru o deplasare de afaceri la Copenhaga), bonus Dan Chisu – care ne-a acordat, in aceeasi editie, un spumos interviu legat de premiera filmului sau “Si caii sunt verzi pe pereti”, la finalul sesiunii fiind intervievat live si de Cristina Siscanu pentru “Draga mea prietena” de la Kanal D.
Aproximativ 70 de cititoare, membre ale Clubului Tabu, s-au intretinut amical cu invitatii, raspunzand provocarilor lansate de Dan-Silviu Boerescu, care a lansat cele doua teme de discutie: “mai functioneaza tirania varstelor in arta, in societate sau in relatiile private?’ si, colateral, “Pe cine preferati ca Prima Doamna a Americii – Michelle Obama sau Ann Romney?”.
Warm up-ul a fost asigurat de DJ Fratele Nord, iar incheierea “en fanfare” de trupa 2Zece. Atmosfera a fost indulcita de Cofetariile Georgy’s, iar www.solutii-estetica.ro a oferit cadourile-surpriza de la plecare, apa termala ideala pentru regenerarea si inviorarea tenului.
Foto: Alex Dascalu/Tabu
Echipa TABU: Alina Tabusca, Alexandra Prichindel, Raluca Costea.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna – schimbare de domiciliu din dragoste

realitatea

Ce a facut GERARD BUTLER ieri in Romania / FOTO

Tatăl Gabrielei Cristea a făcut PREINFARCT la TV!

Cinci atitudini stupide în problema Alexandra Stan

Designerul săptămânii: Christian Dior

realitatea

Love Story 1: ARICIUIL

realitatea

Scrie un comentariu