Tabu
PEOPLE Slider

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Regina

Regina poartă întotdeauna în geanta ei câteva lucruri esențiale, precum lipstick, o oglindă și bomboane mentolate, însă există și câteva obiecte sentimentale.

Regina Elisabeta este rar văzută fără geanta sa iar mulți dintre noi ne întrebăm ce ține în ea. De-a lungul timpului, experții regali au încercat să descopere ce poartă suverana în poșeta sa atunci când merge la diverse evenimente oficiale – iar aceste obiecte sunt de-a dreptul obișnuite.

Suverana în vârstă de 94 de ani are în geantă o oglindă, rujul (îi place în mod deosebit Clarins), bomboane mentolate, ochelarii de citit, un stilou, iar un biograf susține că a văzut-o odată scoțând un îndulcitor pentru cafea. Se spune că poartă o serie de miniaturi pe care i le-au oferit copiii de-a lungul anilor, inclusiv câini și cai dar și fotografii de familie. Una dintre fotografii îl ilustrează pe prințul Andrew, făcută după ce acesta s-a întors nevătămat din Insulele Falkland. Dar există și alte obiecte de care regina nu se desparte – talismanele ei norocoase.

Pe lângă faptul că arată foarte bine și sunt foarte practice, gențile de mână ale Reginei au un alt scop, acela de a trimite mesaje personalului său. O mutare a genții de la o mână la alta este un indiciu că este gata să încheie o conversație. Dacă vrea să părăsească un eveniment, monarhul își pune geanta de mână pe o masă. Dacă nu își poate folosi geanta, regina folosește verigheta pentru a trimite mesaje personalului. Ea își mișcă discret verigheta dacă dorește să încheie mai rapid o conversație și o întoarce mai rapid dacă este nerăbdătoare să plece.

ARTICOLE SIMILARE

9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor

Andreea Damian

Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

Andreea Damian

Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

realitatea

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

Andreea Damian

Scrie un comentariu