Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Regina poartă întotdeauna în geanta ei câteva lucruri esențiale, precum lipstick, o oglindă și bomboane mentolate, însă există și câteva obiecte sentimentale.

Regina Elisabeta este rar văzută fără geanta sa iar mulți dintre noi ne întrebăm ce ține în ea. De-a lungul timpului, experții regali au încercat să descopere ce poartă suverana în poșeta sa atunci când merge la diverse evenimente oficiale – iar aceste obiecte sunt de-a dreptul obișnuite.

Suverana în vârstă de 94 de ani are în geantă o oglindă, rujul (îi place în mod deosebit Clarins), bomboane mentolate, ochelarii de citit, un stilou, iar un biograf susține că a văzut-o odată scoțând un îndulcitor pentru cafea. Se spune că poartă o serie de miniaturi pe care i le-au oferit copiii de-a lungul anilor, inclusiv câini și cai dar și fotografii de familie. Una dintre fotografii îl ilustrează pe prințul Andrew, făcută după ce acesta s-a întors nevătămat din Insulele Falkland. Dar există și alte obiecte de care regina nu se desparte – talismanele ei norocoase.

Pe lângă faptul că arată foarte bine și sunt foarte practice, gențile de mână ale Reginei au un alt scop, acela de a trimite mesaje personalului său. O mutare a genții de la o mână la alta este un indiciu că este gata să încheie o conversație. Dacă vrea să părăsească un eveniment, monarhul își pune geanta de mână pe o masă. Dacă nu își poate folosi geanta, regina folosește verigheta pentru a trimite mesaje personalului. Ea își mișcă discret verigheta dacă dorește să încheie mai rapid o conversație și o întoarce mai rapid dacă este nerăbdătoare să plece.

ARTICOLE SIMILARE

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

realitatea

5 creaturi care au propriile lor animale de companie

realitatea

Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

Andreea Damian

Pandemia de coronavirus: Cele 100 de zile care au schimbat lumea

Andreea Damian

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Scrie un comentariu