Tabu
Image default
CULTURE Slider

„Tânăr şi neliniştit” a ajuns la episodul 12.000

CBS a transmis, marţi, episodul 12.000 al serialului „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless”, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane. 

„Din 1973, „Tânăr şi neliniştit” face parte din viaţa de zi cu zi a milioane de americani. Marţi (…), ei vor vedea episodul 12.000”, a scris CBS, postul de televiziune care difuzează soap opera. 

Serialul este vizionat de milioane de persoane în mai multe ţări. 

Intriga se desfăşoară, de 47 de ani, în jurul familiilor din Genoa City, în statul Wisconsin. Cu o mulţime de nunţi, despărţiri, dispariţii şi reapariţii misterioase, mulţi actori fac parte din distribuţie de decenii. 

Pentru acest eveniment, în săptămâna „specială” postul CBS a pregătit „flash-back-uri cu unele dintre personajele îndrăgite de public”. Fanii vor putea să retrăiască „unele poveşti de dragoste din serial, precum cea a cuplului Victor şi Nikki Newman”. 

Serialul va continua sa fie filmat până în 2024, anunțase anterior CBS. Va marca astfel 50 de ani de la debut.

Istoria de 20 de ani a difuzărilor în România

Serialul „Tânăr şi neliniştit“ a fost difuzat pentru prima dată în România în anul 1996, la Pro TV. În 2014 a fost mutat la Acasă TV, unde a fost difuzat până în decembrie 2015. Atunci, Pro TV a decis să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului, după aproape 20 ani, notează paginadeseriale.ro.  Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.   În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Rochia decupată: descoperă tendința care a fermecat vedetele din România

Andreea Damian

Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram

Andreea Damian

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

Andreea Damian

Tratamente faciale profesionale pe care le poți face acasă

Andreea Damian

Stiai ca femeile sunt mai eficiente in politica decat barbatii?

realitatea

Scrie un comentariu