Home > Slider > Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

Tânăr și neliniștit

Eileen Davidson, actrița care a dat viață personajului Ashley Abbott  timp de 36 de ani, a anunțat că va părăsi serialul „Tânăr și neliniștit”. Vedeta de 59 de ani a anunțat pe Twitter că va părăsi cea mai longevivă producție de televiziune din septembrie.

„Da, părăsesc cel de-al doilea cămin @YandR_CBS în septembrie”, a scris Eileen Davidson pe Twitter. „Am fost atât de binecuvântată să pot juca pe Ashley Abbott și să lucrez cu acești oameni uimitor la acest serial. Nu am decât sentimente de recunoștință pentru ei și le port o dragoste imensă”, a mai spus Davidson.

Actrița, care a putut fi urmărită și în serialele „Days of Our Lives” și „The Real Housewives of Beverley Hills”, a interpretat-o pe Ashley Abbott din anul 1982 și a apărut în 1.500 de episoade.

Parcursul ei în Tânăr și neliniștit este foarte interesant. În 1988, Eileen Davidson a părăsit producția după 6 ani, rolul lui Ashley revenindu-i pe rând Brendei Epperson (1988-1995) și lui Shari Shattuck (1996-1999). În 1999, aceasta intră din nou în pielea personajului Ashley Abbott. Dar în 2006, pleacă din nou și se alătură distribuției serialului „The Bold and the Beautiful”. Revine la Tânăr și neliniștit între anii 2008 și 2012, în 2013 ca invitat, și se decide în 2014 să rămână definitiv.

Rolul din „Tânăr și neliniștit” i-a adus lui Eileen Davidson două nominalizări la premiile Emmy, pentru cea mai bună actriță (2003 și 2018), și un premiu Emmy, anul acesta.

 

 

 

Articole asemanatoare
Greg-Rikaart e bolnav de corona virus
Actor din “Tânăr și neliniștit s-a îmbolnăvit cu Corona Virus
The Young And Restless
Un alt actor veteran din “Tânăr și neliniștit” a murit la 69 de ani!
Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc
Actorul din “Tânăr şi neliniştit” care A REFUZAT SĂ MOARĂ: Nu am fost de acord că mai am de TRĂIT 3-6 luni

Comenteaza acest articol

Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

by Andreea Damian   1 min
0