Tabu
LIFESTYLE Slider

Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă

arestată

O turistă din Taiwan a fost arestată și amendată din cauza costumului de baie „scandalos” de mic cu care a apărut pe plaja din Boracay, Filipine.

Tânăra a cărei nume nu a fost dezvăluit a stârnit controverse când a apărut pe plaja celebră pentru nisipul ei alb în niște bikini minusculi, relatează CNN.

Taiwaneza se afla în vacanță cu iubitul ei. Ea a fost avertizată de angajații hotelului că poartă un costum de baie nepotrivit și nepermis pe insulă, însă fata i-a ignorat. „Angajații hotelului i-au spus turistei că nu are voie să apară astfel pe plajă, dar ea a spus că este o formă de artă”, a declarat pentru presa locală din Natividad Bernardino, reprezentant al autorităților locale de pe insulă.

Femeia a fost arestată a doua zi după ce a apărut pe plajă îmbrăcată într-un alt costum de baie, dar tot nepotrivit pentru locul respectiv. În plus, ea a fost amendată cu 48,40 de dolari pentru „ținută erotică”, potrivit purtătoarei de cuvânt a poliției locale din Boracay.

Șeful poliției locale, Jess Baylon, a spus că pe insule sunt reguli clare privind ținutele purtate pe plajă, iar turiții „trebuie să respecte cultura și tradiția noastră”.

Situată în centrul arhipelagului filipinez, Boracay este una din cele mai cunoscute destinații de plajă din lume. S-a redeschis acum un an, în urma unei operațiuni majore de curățare și modernizarea. Au fost adoptate și noi reglementări stricte, precum limitarea transportului cu autovehicule cu combustibil și interzicerea produselor din plastic de unică folosință.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Cele 9 vaccinuri de care au nevoie adulții

Andreea Damian

Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Și-a reciclat hainele vechi și le-a transformat în ceva incredibil

Andreea Damian

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Andreea Damian

Motivul pentru care Radu Valcan nu mai merge cu Adela Popescu la evenimente mondene!

3 comentarii

Turistă din Taiwan, pedepsită pentru costumul de baie „scandalos de mic” | Stirile zilei Stiri de ultima ora 14 October 2019 at 21:39

[…] Tânăra a cărei nume nu a fost dezvăluit a stârnit controverse când a apărut pe plaja celebră pentru nisipul ei alb în niște bikini minusculi, relatează Tabu. […]

Răspunde
Turistă din Taiwan, pedepsită pentru costumul de baie "scandalos de mic" - Stiri eZZ 14 October 2019 at 21:54

[…] Tânăra a cărei nume nu a fost dezvăluit a stârnit controverse când a apărut pe plaja celebră pentru nisipul ei alb în niște bikini minusculi, relatează Tabu. […]

Răspunde

Scrie un comentariu