Home > Fără categorie > Tania Budi DEZVĂLUIE cum a CUCERIT-O Adrian Cristea! Află DETALII INTIME din relația lor!

Tania Budi DEZVĂLUIE cum a CUCERIT-O Adrian Cristea! Află DETALII INTIME din relația lor!

Bianca e istorie! Tania Budi trăiește acum o frumoasă poveste de amor cu fotbalistul Adrian Cristea. Blonda a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu fotbalistul și a dezvăluit cum a ajuns să formeze un cuplu cu Adrian Cristea si cum a cucerit-o acesta.

Tania Budi a fost invitată la emisiunea Cancan TV, de la Acasă Tv, pentru a vorbi despre relaţia ei cu Adrian Cristea, dar şi despre lupta pe care o duce cu Bianca Drăguşanu, rănită profund că aceasta i-ar fi furat iubitul.
“Lumina în care sunt pusă e îngrozitoare. Mă refer la faptul că sunt privită ca un om care e în conflict cu cineva. Eu nu sunt cu nimeni. Ea, Bianca, probabil că e”, a spus Tania Budi.
Vedeta a recunoscut pe canapeaua de la Cancan TV că are o relaţie cu Adrian Cristea de mai mult timp, nu de acum de când presa a aflat.

“Sunt lucruri mult mai multe de lămurit decât relaţia mea cu Adi, care este evidentă. Prezenţa mea aici se datorează faptului că aţi vorbit cu vecinul meu, care ne-a văzut. Nu am fost forţată… Nu ar fi ştiut absolut nimeni că noi ne vedem dacă nu era acest vecin. Eu mă văd cu Adi de ceva vreme, dinainte ca voi să aflaţi”, a spus Tania Budi.

“Eu şi Adi ne-am cunoscut în urmă cu un an. Ne-am întâlnit la un restaurant, eram în compania unor prieteni. Am vorbit l atelefon. Am început să ne vedem şi am evitat foarte tare să ieşim. De aceea preferam să stăm la mine pe terasă. Adi nu mai era cu Bianca, plecase de acolo”, a povestit aceasta.
“Noi ne vedeam zilnic, deci era clar că el nu mai avea pe nimeni. Nu ne interesa publicitatea. Nu doream ziare. Petreceam destul de mult timp în fiecare zi. Venea la mine după antrenament”, a dezvăluit Tania.

Blonda o acuză pe Bianca că a “vândut” povestea ei de dragoste cu Adrian Cristea jurnaliştilor. Tani a declarat că este 100% sigură că roşcata i-a dat în vileag.

“De la Bianca a ajuns totul la presă. Eu şi Adi suntem doi oameni extrem de liberi, dar fiecare avem lucruri din trecut care mai contează sau nu. Eu eram conştientă că ei mai vorbesc, se mai pot vedea, ştiam că se pot împăca. Probabil se vedeau în weekend  când eu plecam la mare unde am o afacere cu fratele meu. Nu am înţeles de ce Bianca s-a luat de mine. A zis că noi două am fost prietene. Nu este adevărat. Ne-am văzut numai de vreo 4 ori. Niciodată nu ne-am întâlnit la cafea. Ea a prezentat la mine în club o colecţie şi atunci am schimbat numere de telefon. Nu eram decloc prietene. Eram cunoştinţe. Nici măcar nu a venit multă lume în club când a prezentat ea. Într-un weekend în care eu am plecat la mare, a intrat pe telefonul lui şi a văzut mesajele  de la mine. A început să îmi trimită nişte mesaje ca şi cum ar fi el. A dat-o în vulgaritate şi mi-am dat seama că nu e Adi”, a spus Tania.

“Mi-a trimis un mesaj şi de pe numărul ei, dar nu i-am răspuns. Imediat după asta, au apărut informaţii pe surse în presă. Prietena mea cea mai bună nu ştia nimic despre noi, mama a aflat abia ieri. Eu nu vorbesc despre aceste lucruri”, a mai dezvăluit aceasta.

Tani a acceptat să facă public sms-ul primit de la Bianca, în care roşcata o ameninţă: “Dragă, eşti penibilă. Abţine-te să faci comentarii despre mine şi Adi, că s-ar putea să te faci de râs cu pozele nud pe care i le-ai trimis lui baby”.

Vedeta a precizat că ea nu i-a răspuns niciodată Biancăi Drăguşanu: “Singura declaraţie pe care am făcut-o a fost fără voia mea. Nu ştiam că sunt înregistrată”.


Comenteaza acest articol

Tania Budi DEZVĂLUIE cum a CUCERIT-O Adrian Cristea! Află DETALII INTIME din relația lor!

by   2 min
1