Home > Lifestyle > Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

Cu toate că a frânt numeroase inimi “celebre”, Tania Budi recunoaşte, pentru

www.ziarulring.ro, că, de-a lungul timpului, şi ea a avut parte de multă suferinţă, dar şi că nu mai ştie numărul bărbaţilor din viaţa ei.

Cu toate că nu a vorbit niciodată prea mult despre legăturile ei amoroase, se ştie că printre foştii iubiţi se numără designerul Cătălin Botezatu, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care la momentul respectiv făcuse o „pasiune nebună” pentru actriţă, cântăreţul Lucian Viziru sau fotbalistul Adrian Cristea.

Întrebată cine este ex-ul care şi-a lăsat un loc în inima ei, blonda răspunde fără niciun pic de ezitare: “Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund. Nu ştiu după cine am suferit mai mult sau mai puţin, dar am avut aşa zisele depresii din dragoste”, a declarat actriţa.
“E mai greu să aprofundezi o relaţie, lumea e superficială. Se ajunge greu la profunzime într-o relaţie. Nu am de gând să mă mărit, nu sunt pro căsătorie. Am de gând să fiu fericită în fiecare zi şi atât. Îmi e tare, tare bine aşa. Nimeni nu are idee! Referitor la un copil, nu m-am ghidat niciodată în viaţă după verbul “trebuie”. De ce trebuie să am un copil? Nu, nu trebuie… Îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau”, a afirmat actriţa.

Articole asemanatoare
tania budi
Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
Jurnalul AMOROS al Loredanei Groza! Cine a trecut prin dormitorul ei
De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!

Comenteaza acest articol

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

by   1 min
0