Home > Lifestyle > Stiri > TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

Radu Banciu a comentat ironic afirmaţiile Taniei Budi, care i-a transmis  ieri Biancăi Drăguşanu: “Eu mă bag în seamă doar cu oameni care sunt la acelaşi  nivel de cultură cu mine”.

Radu Banciu nu a iertat-o nici pe Tania Budi pentru afirmaţiile  conform cărora sugera că are un nivel ridicat de cultură. “Bineînțeles,  Tania Budi, singura femeie care a depășit 40 de ani și încă mai crede cu  desăvârșire în ea, face trimitere la Andrei Pleșu sau Răzvan Teodorescu,  nicidecum la Dan Bittman sau Lucian Viziru. Cu ăștia s-a băgat doar în pat. Dar  poate a făcut-o din răzbunare că n-a reușit să ajungă cu Pleșu sau Teodorescu”,  a spus aseară prezentatorul B1 TV.

Acesta a adăugat: “Ce să facă Tania  Budi dacă n-a reușit să-i ducă pe ăștia în pat? I-a luat pe Bittman și Viziru.  Probabil erau mai ușor de găsit, cred că răspundeau mai ușor la telefon

Mai mult: “Tania Budi s-a culcat cu Bittman şi cu Viziru din răzbunare că n-a ajuns cu Pleşu”. Vezi cine a spus asta! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Dan-Bittman
Ce motiv de sărbătoare au avut cei din familia lui Dan Bittman
Fiul cel mare al lui Dan Bittman îi calcă tatălui pe urme
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
tania budi
Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

Comenteaza acest articol

TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

by   1 min
0