Home > Lifestyle > Stiri > TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

Radu Banciu a comentat ironic afirmaţiile Taniei Budi, care i-a transmis  ieri Biancăi Drăguşanu: “Eu mă bag în seamă doar cu oameni care sunt la acelaşi  nivel de cultură cu mine”.

Radu Banciu nu a iertat-o nici pe Tania Budi pentru afirmaţiile  conform cărora sugera că are un nivel ridicat de cultură. “Bineînțeles,  Tania Budi, singura femeie care a depășit 40 de ani și încă mai crede cu  desăvârșire în ea, face trimitere la Andrei Pleșu sau Răzvan Teodorescu,  nicidecum la Dan Bittman sau Lucian Viziru. Cu ăștia s-a băgat doar în pat. Dar  poate a făcut-o din răzbunare că n-a reușit să ajungă cu Pleșu sau Teodorescu”,  a spus aseară prezentatorul B1 TV.

Acesta a adăugat: “Ce să facă Tania  Budi dacă n-a reușit să-i ducă pe ăștia în pat? I-a luat pe Bittman și Viziru.  Probabil erau mai ușor de găsit, cred că răspundeau mai ușor la telefon

Mai mult: “Tania Budi s-a culcat cu Bittman şi cu Viziru din răzbunare că n-a ajuns cu Pleşu”. Vezi cine a spus asta! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

TANIA BUDI “s-a culcat cu Bittman si Viziru fiindca raspundeau usor la telefon” / AFLA cine zice asta!

by   1 min
0