Tabu
Image default
lifestyle

Tania Budi şochează: “Beau şi fumez până dimineaţa, trăiesc sănătos!”


Cu toate că a atins de ceva vreme vârsta maturităţii, Tania Budi recunoaşte, pentru “ring“, că încă mai copilăreşte, dar în stilul ei caracteristic.

“Lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba”! Cu toate că a afirmat în nenumărate rânduri că a renunţat la cel mai mare viciu din viaţa ei, prezentă la un eveniment monden, Tania Budi nu s-a dezlipit de paharul cu vin. Ba mai mult, recunoaşte că nu stă deloc bine la capitolul stil de viaţă sănătos… “Sunt adepta sănătăţii şi da, duc o viaţă sănătoasă! Merg în cluburi, beau până dimineaţa, fumez ţigară după ţigară… Ce să fac? Copilăresc! Deci, tot ceea ce fac… face bine la sănătate”, a afirmat vedeta.

Cunoscută drept o femeie cu arme puternice de seducţie, Tania ne-a mărturisit că nu duce lipsă de iubire, dar preferă să-şi ţină viaţa personală departe de ochii presei. “Stau foarte bine cu dragostea, dar, în România, dacă apuci să-ţi expui vreo relaţie prin media, în două luni e moartă. Interpretările sunt atât de subiective şi atât de ieftine, atât de multe strâmbe se bagă pe dedesubt, încât relaţia nu are cum să răzbească. Atunci când cineva începe o relaţie şi după şase luni îşi dă seama că e ceva solid, abia atunci poate să se expună. Până atunci e în pericol”, a precizat blonda.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer plânge pentru câinele ei

realitatea

Ea este noua iubită a lui Sean Penn

realitatea

ANCA PANDREA a amenintat cu sinuciderea in urma disparitiei lui IURIE DARIE!

Lady Gaga, mai obscenă ca niciodată!

realitatea

Istoria din spatele știrii “se-nchide Tabu- la Optimism 2010

realitatea

Madonna, mumie în devenire

realitatea

Scrie un comentariu