Tabu
Image default
lifestyle

TARIFELE vedetelor: Luciu, Bianca, Zavo, Adelina, Monica

Vedetele noastre şi-au stabilit tarife de la care nu se abat. Că e vorba de  emisiuni, prezentări de modă ori evenimente mondene, divele din showbizul  autohton pretind câteva mii de euro pentru a-şi face apariţia şi a-şi pune  talentul şi frumuseţea la bătaie. Libertatea a aflat cât costă Zăvoranca,  Bianca, Luciu sau Adelina Pestriţu.

Zăvo nu primeşte cât cere: 5.000 €

Oana Zăvoranu pare că nu are noţiunea banilor, nu de alta, dar când e  solicitată să defileze pe scenă, ea pune din start pe fugă designerii cu  pretenţii financiare de-a dreptul exagerate. Tariful său pentru a urca pe podium  pentru câteva minute se ridică la 5.000 de euro! Cum are un caracter vulcanic şi  îi place să danseze, lui Zăvo i s-a propus şi să facă pe MC-ul (maestru de  ceremonii – n.r.) la evenimentele mondene. La un moment dat, chiar a avut o  ofertă extrem de generoasă, de 7.000 de euro, pentru a presta la o nuntă unde  naş era controversatul Nuţu Cămătaru. A refuzat, deşi la mijloc era vorba de  bani mulţi! “Niciodată nu m-am dus la vreun eveniment ca MC. Aş lua foc, de  exemplu, dacă cineva mi-ar face avansuri sau mi-ar pune o mână pe fund. Oamenii  m-au tot sunat, dar nu-i de mine”, s-a confesat Zăvo unor apropiaţi. Singurele  ei surse sigure de venit o reprezintă acum apariţiile televizate, Oana primind  pentru prezenţa la o emisiune de divertisment între 1.500 şi 6.000 de euro.

Monica Gabor are tarif internaţional: 3.000 €

La debutul în modelling, Monica accepta să urce pe podium pe mai nimic, dar  cu timpul, după ce i-a crescut popularitatea, ea nu s-a mai dat jos din pat pe  sume mai mici de 500 de euro. În urmă cu doi ani, după năucitorul divorţ de  Irinel Columbeanu, Moni a devenit foarte scumpă la vedere şi mult mai  pretenţioasă cu imaginea ei. Prima apariţie televizată i-a adus nu mai puţin de  5.000 de euro, însă de aceşti bani a trebuit să vorbească despre căsnicia ei  ratată. După o pauză de doi ani de pe podiumurile de modă, Monica şi-a fixat  recent un tarif internaţional, percepând 3.000 de euro pentru o apariţie scenică  de doar două minute.

Bianca începe negocierile de la 2.000 €

Bianca Drăguşanu se vinde scump, ştiut fiind faptul că simpla ei prezenţă  asigură succesul oricărui eveniment. Surse din preajma viitoarei soţii a lui  Victor Slav ne-au dezvăluit că ea îşi începe negocierile de la suma de 2.000 de  euro, bani pe care i-a obţinut adesea, pentru că este punctuală şi niciodată nu  face fiţe în spatele scenei. Vedeta a scos bani frumoşi şi ca invitată de onoare  pe la nunţile te miri cui, persoane care vor să o aibă în mijlocul lor. Pentru  3.000 de euro, ea ocupă un loc la masă, face conversaţii cu mesenii, dar şi  fotografii. Când vine vorba despre un contract de publicitate, negocierile au  loc la alt nivel. Anual, ea primeşte 10.000 de euro de la o firmă de extensii de  păr.

Luciu cântă în cazinouri pe 3.000

Nicoleta Luciu (32 de ani) are patru copii, dar arată impecabil, aşa că, după  niscaiva îmbunătăţiri la nivel corporal, ea continuă să facă parte din prima  linie a vedetelor curtate de firmele de publicitate. Recent, ea a semnat, pentru  5.000 de euro, un contract cu un magazin de articole cosmetice pe bază de aloe  vera, cu sediul la Vaslui. Iar reclama la vestitele batoane de slăbit româneşti  i-a rotunjit contul cu peste 10.000 de euro. Vedeta are succes şi ca solistă,  fiind solicitată mai ales în cazinouri. Pentru un show incendiar, ea cere – şi  primeşte – suma de 3.000 de euro.

Adelina ia 2.000 € la o nuntă

Adelina Pestriţu (26 de ani) ştie să scoată bani şi din piatră seacă, iar  salariul său de 4.000 de euro de la Kanal D, unde prezintă emisiunea  “D-paparazzi”, nu este unica sa sursă de venit. Tariful senzualei brunete la o  prezentare de modă porneşte de la 1.000 de euro. A făcut şi reclamă la pizza,  pentru 3.000 de euro, afişele cu ea împânzind toate staţiile de metrou  bucureştene. Iar în calitate de maestru de ceremonii la nunţi, ea încasează  2.000 de euro.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Zăvo, Bianca şi Luciu sunt «de vânzare». Cu 10.000 € le iei pe toate trei! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii țin mai bine minte primul sărut decât pierderea virginității

realitatea

Art Nouveau la Cotroceni

realitatea

Kate Moss crează bijuterii pentru TopShop

realitatea

Ce spune Oana Zavoranu despre botezul fetitei lui Pepe!

Retete de aperitive din Turcia …de la Adriana Parissi / Rulouri cu branza, ciuperci umplute

realitatea

A murit Gary Moore!

realitatea

Scrie un comentariu