Tabu
LIFESTYLE Slider

TARTĂ LA NIVEL DE ARTĂ: O rețetă simplă și delicioasă care va deveni virală

O artistă din România s-a lăsat inspirată de spiritul sărbătorii de Halloween, decorând tarte delicioase. Preconizăm că videoclipurile de pe canalul ei de Youtube vor deveni, în scurt timp, virale.

Youtube-ul este de mult timp în topul platformelor online pe care putem găsi o groază de vlog-uri de cooking, unele mai atrăgătoare decât altele, dar canalul Compieplicated îmbină, într-un mod ingenios, gastronomia cu artele vizuale. 

Lovely Vegan Pumpkin Pie

Tartă la nivel de artă. Simplu și concis, așa a ales artista pasionată de gătit să-și descrie creațiile pe Facebook și, într-adevăr, după ce vezi un videoclip cu felul în care decorează o tartă cu dovleac sau cu fructe de pădure, nu ai cum să o contrazici. 

Forest Fruit Halloween Brain Pie

Te-ai gândit vreodată că un creier sau un cap de mort vor face ca prăjitura ta să arate și mai apetisant? Dacă încă nu ești convins/ă, te invităm să vezi videoclipurile. 

Dia de los Muertos Pie

Datorită unui montaj dinamic și haios este o plăcere și o bucurie să urmărești fiecare pas din procesul de creație al acestor fabuloase basoreliefuri comestibile.

Pur și simplu delicios

În plus, artista ne-a mărturisit că tartele ei artsy sunt și foarte simplu de realizat. Credem, totuși, că se referă doar la prepararea lor, fiindcă nu pare deloc la îndemâna oricui să creeze astfel de imagini.

Până vor apărea tartele decorate în spiritul Crăciunului, vă lăsăm o rețetă pe care ea o recomandă cu căldură: tarta cu ananas caramelizat, de la Edith’s Kitchen.

ARTICOLE SIMILARE

Tot mai multe cupluri includ clauza „cățelul” în contractul prenupțial

Andreea Damian

Bacon-ul și ouăle prăjite, benefice pentru gravide

realitatea

Ellen Pompeo prevestește sfârșitul serialului „Anatomia lui Grey”

Andreea Damian

Mesajul emotionant al Monicai Gabor! Vezi ce i-a transmis fiicei sale, Irina!

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

Andreea Damian

Creeaza electrocasnicele viitorului si Electrolux te premiaza

realitatea

Scrie un comentariu