Tabu
Image default
lifestyle

Taste of London

British Airways și orfelinatul de elefanți

În avion am aflat că păturile pe care le folosim ca să ne încălzim în avioanele British Airways ajung la elefănțeii fără părinți dintr-un orfelinat din Kenia, Orfelinatul Daphne Sheldrick din Nairobi. Inițiativa e parte dintr-un proiect amplu prin care compania aeriană britanică își dovedește respectul și grija față de mediul înconjurător.

Taste of London Festival

În Regent’ s Park, timp de patru zile, cei mai renumiți bucătari de la cele mai faimoase restaurante londoneze pregătesc mâncare pentru toată lumea. De la pensionari la bebeluși, ies cu toții în parc ca să guste specialități inedite. Conceptul „Taste of” include și alte orașe britanice.

Terminalul 5

Cu un design creat de cel care a făcut și Centrul Pompidou din Paris, Richard Rogers, Terminalul 5, care e la fel de mare ca Hyde Park, e primul contact cu arta contemporană care te însoțește peste tot în Londra.

Pe străzi, Massive Attack, curatori de artă

Pentru Meltdown Festival 2008, și-au făcut publice preferințele în materie de artă. De la filme până la expoziții, au ales cu mâna lor orice manifestare a Festivalului care s-a întins pe două săptămâni iar anul trecut l-a avut curator pe David Bowie. Cu o zi înainte de a ajunge eu, cântase Grace Jones. Aici un experiment din stradă realizat în colaborare cu United Visual Artists, Volume; o instalație care vibra scoțând sunete în funcție de greutatea și înălțimea celui care trecea prin dreptul fiecărui stâlp. Zeci de oameni se distrau acolo producând o muzică spectaculoasă, la două stații de metrou de Big Ben.

Shaun Hill

„Nu trebuie să ai un design de telefon mobil în farfurie; mâncarea trebuie să fie interesantă și memorabilă la gust“, mi-a spus Shaun relaxat în timp ce mi-a vândut ponturi unde să mănânc cel mai bine în Londra. Shaun e unul dintre primii 20 de bucătari ai lumii, are un restaurant în mijlocul pustietății care e cotat cu o stea Michelin și alege mâncărurile pentru zborurile British Airways.

Dacă vrei să vizitezi Londra, e bine să știi că în lunile septembrie și ianuarie, British Airways are reduceri substanțiale.

ARTICOLE SIMILARE

Staruri creole albite de publicitari

realitatea

Uite ce au facut Ana si Alex la implinirea a 3 ani de casnicie

Traieste-ti Divinitatea!

Fetita lui Jorge are alt tata!

Petra Nemcova se dezbracă evreiește – FOTO

realitatea

Mariah Carey va avea gemeni

realitatea

Scrie un comentariu