Tabu
lifestyle

Ce zice tatal ALEXANDREI STAN despre bataia crunta primita de la impresar!

“Totul a început vineri seară. Fata mea i-a cerut socoteală la cele şase luni de  concerte pe care le-a avut şi nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord să-i  dea bani, a aruncat-o din casă, i-a rupt de la gât colierul de aur,  i-a oprit laptopul şi hainele. A doua zi când s-a dus să repete o nouă  melodie a bătut-o cu picioarele până a lăsat-o inconştientă. A  stat două ore acolo, după care a urcat-o în maşină să o aducă acasă. Pe  drum ea s-a dat jos din maşină şi el a luat-o din nou la bătaie.  Norocul ei a fost că a luat-o la fugă plină de sânge şi a trecut un echipaj de  poliţie rutieră care a luat-o şi a dus-o la spital”, a povestit tatăl vedetei la  România TV.
Părintele fetei intenţionează să-l dea în judecată pe cel care a bătut-o cu  bestialitate. “O să-l dăm în judecată. O să mergem până în pânzele albe. Nu ştiam  că este bătută de un an de zile. Când a văzut-o mama ei a leşinat“, a  spus George Stan. Alexandra Stan a fost bătută crunt de propriul impresar,  sâmbătă, chiar în studioul de înregistrare.

‭ioana ginghina si ruxandra

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/prima-declaratie-a-tatalui-alexandrei-stan-dupa-ce-a-fost-desfigurata-de-impresar_84878.html#ixzz2WTwk533T

ARTICOLE SIMILARE

El este cel mai frumos supermodel barbat din lume!

Dosar decembrie- Intro

realitatea

Record SEXY pentru INNA la piscina! FOTO

realitatea

EBA se marita cu SYDA / Iata DETALIILE!

Ce s-a intamplat cu SIAMEZELE care au socat Romania in anii ’80!

Megan Fox s-a măritat

realitatea

Scrie un comentariu