Tabu
lifestyle

Ce face tatal Angelinei Jolie in Romania?

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, joacă în pelicula “The Dark Prince”, care urmează să fie filmată în România, în studiourile Castel Film. Dramă medievală cu vampiri, “The Dark Prince”, filmul va fi lansat în 2013.

Filmările au început pe 18 septembrie şi se vor întinde pe durata a trei săptămâni, urmând să aibă loc la studiourile Castel Film şi în alte spaţii din România.

Jon Voight, în vârstă de 73 de ani, este actor de film şi televiziune şi a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1960 graţie rolului de gigolo din filmul “Cowboy-ul de la miezul nopţii/ Midnight Cowboy” (1969), pentru care a primit prima sa nominalizare la premiile Oscar.

De-a lungul deceniilor următoare, Jon Voight şi-a construit o carieră solidă cu ajutorul unor roluri dificile, dar provocatoare, având câteva prestaţii memorabile în filme precum “Eliberarea/ Deliverance” (1972) şi “Întoarcerea acasă/ Coming Home” (1978) – pentru cel din urmă a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Interpretarea jurnalistului sportiv Howard Cosell din filmul biografic “Ali” (2001) i-a adus aprecierea criticilor şi cea de-a patra nominalizare la Oscar.

Mai mult: S-a lămurit MISTERUL prezenţei lui Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, la Bucureşti! – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Matt Damon s-a ras în cap – FOTO

realitatea

Michael Jackson, vedeta cu cele mai mari încasări postmortem. Vezi cine mai este în top!

realitatea

Tentativă de sinucidere în direct! O starletă porno încearcă să-şi pună capăt zilelor (VIDEO)

MUST SEE: Antalya

realitatea

Lady GaGa are chef de o relație lesbiană

realitatea

INCREDIBIL! Cati bani a strans un om de pe strada si ce a facut cu ei!

Scrie un comentariu