Home > Fără categorie > Tatal cantaretei INNA scapa de puscarie dupa ce a omorat un om cu masina!

Tatal cantaretei INNA scapa de puscarie dupa ce a omorat un om cu masina!

Giorgic Apostoleanu, tatăl frumoasei cântăreţe Inna, nu va sta nicio zi în puşcărie, deşi a ucis un mopedist în 2009!

 • După un proces care a durat aproape trei ani, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe tatăl celebrei Inna la pedeapsa de zece luni de închisoare cu… suspendare pentru ucidere din culpă. Sentinţa nu este definitivă, motiv pentru care sentinţa poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

  Accidentul tragic a avut loc pe 14 august 2009, pe DN 39, la ieşirea din comuna 23 August spre Mangalia. Atunci un moped a fost spulberat de şoferul unei Dacii 1310, la volanul căreia se afla Giorgic Apostoleanu, de 52 ani, din Mangalia.

  Din cauza neatenţiei şi a faptului că nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculul care circula înaintea sa, marca First Bike, condus de Traian Preoteasa, de 68 ani, din Mangalia, şoferul a intrat în moped, pe care l-a proiectat în afara părţii carosabile. Vehiculul a luat foc pe loc şi s-a făcut scrum până la sosirea pompierilor.

  Bărbatul de pe moped a fost a fost grav rănit, fiind transportat de o ambulanţă şi internat în Spitalul Judeţean Constanţa, în comă profundă, iar la scurt timp a decedat.

  Mai mult: Tatăl Innei a scăpat de puşcărie după ce a ucis un om! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


  Loading...

  Comenteaza acest articol

  Tatal cantaretei INNA scapa de puscarie dupa ce a omorat un om cu masina!

  by   1 min
  0