Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Tatal IULIEI IONESCU acuza violent preotul-duhovnic! Pozitia PATRIARHIEI

DANIEL IONESCU, tatal elevei disparupreot visarion alexate miercuri si gasite sambata seara, e suparat pe preotul Visarion Alexa, duhovnicul fetei,  despre care spune că nici nu a știut despre existența lui până la dispariția Iuliei.

„Din păcate, eu nu am auzit niciodată înainte de această tragedie, nu am auzit-o niciodată povestindu-mi de acest preot. Am aflat doar după ce s-a întâmplat acest lucru că ea mergea să se spovedeeasca sau că era duhovnicul ei”, a spus el.

:Bărbatul este nemulțumit de modul în care a procedat preotul. „Am foarte mari semne de întrebare vis a vis de modul în care acest preot a procedat. Spun asta pentru că, din câte am înţeles – sigur, poliţia va stabili dacă şi ce – dar eu am înţeles că Iulia i-a trimis un mail, sau cel puţin un mail. Iar acest preot, deşi ştia că e un copil minor, nu a avut niciun fel de acţiune în a anuța unul dintre părinţi. Mi se pare ceva de domeniul irealului ca un părinte să nu ştie de acest mail”, spune Daniel Ionescu.

În opinia sa, preotul „nu era nicidecum în măsură să decidă pentru un copil minor. Singurii care pot decide sunt părinţii. Or el a dat diverse sfaturi total nepotrivite, ca să nu folosesc un cuvânt mai grav”.

Daniel Ionescu mai arată că nu a văzut acel mail și știe despre conținutul lui doar ce s-a aflat de la poliție. „Când primești un mail de la un copil minor trebuie să anunţi părinţii, indiferent care ar fi fost intenţiile astea, pentru că mailul nu înseamnă o spovedanie”, a mai spus el.

Tatăl Iuliei nu este decis dacă va depune sau nu plângere împotriva duhovnicului.

Duhovnicul fetei ştia că adolescenta vrea să abandoneze şcoala şi să se călugărească. Preotul Visarion Alexea a pus la dispoziţia echipelor de căutare un mesaj primit de la copilă prin e-mail. Fata i-a scris că nu mai poate trăi departe de Iisus şi că ar vrea să ajungă la o mânăstire din Moldova.

„Eu sunt un preot la care Iulia s-a spovedit, iar eu nu pot să divulg spovedania”, a spus el.

Întrebat dacă a vorbit cu părinții Iuliei despre acest lucru, preotul a răspuns: „Nu e treaba mea să intru în spațiul unei familii.”

– See more at: http://www.b365.ro/noi-detalii-in-cazul-iuliei-ionescu-fata-disparuta-din-bucuresti-ce-spune-tatal-despre-ea_202676.html#sthash.HvCjGQLz.dpuf

OFICIAL: Patriarhia Romana a anuntat ca, in opinia institutiei, preotul nu a calcat niciun canon si nu poate fi considerat vinovat!

ARTICOLE SIMILARE

O noua destinatie a frumusetii M•A•C

Rihanna s-a dezbrăcat pentru un escroc

Un CUTREMUR si multe lucruri bizare

realitatea

Declaratia Biancai Dragusanu dupa ce s-a aflat de divort!

ANTONIA – cand naste, cum se va numi bebelusul si tot ce nu stiati despre al doilea copil al ei! Va fi BLOND?

realitatea

Mai mult confort pe terasă, cu pergole moderne Sun Leader

realitatea

Scrie un comentariu