Tabu
PEOPLE Slider

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

ion manole

Din nou doliu printre fanii îndrăgitei soliste Mădălina Manole, care anul acesta a împlinit 10 ani de când s-a stins. Tatăl solistei, Ion Manole, a trecut în neființă după ce câteva zile s-a luptat cu boală, având coronavirus și a stat în spital din cauza acestei afecțiuni.
La 77 de ani tatăl Mădălinei Manole a plecat dintre noi după ce 10 ani s-a luptat să afle de ce i-a murit fiica, îndrăgita solistă care spun unii că s-a sinucis, de fapt. Din păcate, la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator, tatăl interpretei Mădălinei Manole s-a stins din viață. Bărbatul, care era infectat cu coronavirus, a murit miercuri, 9 septembrie, în spital. Din păcate, Ion Manole a murit la 77 de ani după ce medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l mai ţine în viaţă, având în vedere starea să gravă de sănătate.

Miercuri după-amiază bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, și, deși iniţial a răspuns manevrelor, ulterior a decedat. Acesta fusese internat în urmă cu câteva zile în stare gravă, după ce a fost infectat cu COVID-19. Marian Manole, fiul lui Ion Manole, a fost cel care a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare. Acesta a publicat un mesaj emoționant prin care își lua rămas-bun de la părintele său, amintindu-și că acum acesta se va întâlni cu fiica și soția lui. Marian a rămas și fără mamă și soră, iar acum și tatăl său a decedat. „Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata și soția ta”, a fost mesajul fratelui Mădălinei Manole, după decesul tatălui său. Vestea a fost confirmată și de cel mai mare admirator al Mădălinei: „O veste tristă! Tatăl Mădălinei Manole a plecat la întâlnirea cu fiica lui. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris și acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Imaginea cu Luminița Anghel care a uimit rețelele de socializare!

Tabu Tabu

„Bebelușa Ioana”, suspectă de coronavirus

Andreea Damian

Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste

Tabu Tabu

O insulă din Grecia devine primul loc din lume care interzice fumatul

Andreea Damian

RECORD: cumpărăm un milion de sticle de plastic pe minut – 91% din ele nu sunt reciclate

realitatea

Ce riscuri îşi asumă utilizatorii aplicaţiei care „îmbătrâneşte” feţele

Andreea Damian

1 comentariu

Bunny 19 September 2020 at 15:33

Me encanto

Răspunde

Scrie un comentariu