Home > Fashion > Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!

Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!

Alegerea unui tatuaj depinde de preferințe, dar și de tendințele predominante în modă. În anul 2019 cele mai populare motive și stiluri de tatuaje au fost deja prezentate de specialiști, majoritatea fiind deja alese de foarte multe vedete internaționale. De exemplu, sunt multe tatuaje mici foarte interesante care sunt deja apreciate.

Tatuajul cu trandafir este adorat de doamne

Tatuajele mici cu flori sunt foarte frumoase, sunt perfecte pentru femeile care caută un tatuaj delicat, fin și elegant. Cel mai popular este tatuajul cu trandafir mic care poate fi realizat pe diferite zone ale corpului (pe gleznă, pe coapsă, pe braț, umăr, spate), dar și pe mâini, degete sau în zona urechii.

Poziția ideală pentru acest tatuaj pare să fie pe picioare. Trandafirul poate fi roșu sau roz, dacă este executat de specialiștii de la un salon tatuaje București cu siguranță va arăta uimitor, indiferent de mărimea și complexitatea lui. (P)

Tatuaje modele 2019 – Cele mai interesante tatuaje pentru femei

În acest an sunt la modă tatuajele galactice , respectiv tatuajele mici sau medii cu planete, rachete sau astronauți. Femeile sunt încântate să aibă un tatuaj cu stele, cu simboluri astrologice, în culori îndrăznețe și  în trend. Desigur aici nu ne referim la tatuajele gen Star Trek, este vorba despre tatuaje foarte frumoase, imagini cu stele, cu luna, cu planete și galaxii. Un astfel de tatuaj nu este niciodată plictisitor, va fi cu siguranță interesant și original.

Femeile sunt fascinate de sistemul solar și preferă astfel de tatuaje.

Alte modele de tatuaje 2019 sunt:

 • Tatuajele cu simboluri mari
 • Tatuajele în alb și negru
 • Tatuaje cu modele delicate care simbolizează fragilitatea unei femei
 • Tatuaje colorate mici sau mari care sunt pe brațe sau pe picioare
 • Tatuaje cu modele complexe pentru cele mai visătoare dintre noi
 • Tatuaje cu forme geometrice interesante și altele.

Tatuajele cu animale, mai ales în stilul desenelor animate

Femeile de regulă adoră animalele – pisicile, cățeii, ursuleții – și mai ales animalele lor de companie. Ele consideră că tatuajele cu animale sunt foarte atractive și de aceea le fac pe diferite zone ale corpului: brațe, picioare, spate, umăr, etc.

Femeile sunt încântate și de tatuajele cu animale din desene animate, mai ales de personajele Disney, sau din filmele anilor 90.

Tatuaje cu motive Maori

Aceste tatuaje sunt puțin mai complexe și sunt iar la modă. Despre aceste motive am putea spune că sunt foarte populare, preferate și de femei și de bărbați. Tatuajele tribale sunt apreciate și în anul 2019. Maori este numele unui popor indigen cu obiceiuri speciale din Noua Zeelandă, care a venit din Polinezia. Prin astfel de tatuaje se poate observa cât de interesantă este cultura indigenă Maori. Războinicii dar și femeile din triburile Maori aveau tatuaje pe corp, care sunt apreciate și în zilele noastre. Cele mai populare tatuaje Maori sunt: simbolurile maritime razele Manta, Marquesas cruce, personajul Tiki, șopârla Gecko și altele.

Tatuaje simple sau complexe pe brațe

Astfel de tatuaje simbolizează frumusețea corpului unei femei și prin imaginile folosite pot avea diferite înțelesuri. Sunt tatuaje care arată sensibilitatea, hotărârea, bunătatea, îndrăzneala sau curajul unei femei. Multe persoane își împodobesc brațele, corpul cu tatuaje mistice, cu imagini spirituale, enigmatice, cu o combinație de simboluri care exprimă multe lucruri și care reprezintă un design artistic foarte complex.

Alte modele de tatuaje pentru sexul frumos

Foarte populare sunt tatuajele tradiționale, cu inscripții, simboluri, cu floarea de lotus, cu florile de crini, cu luna, stele și soarele. Există numeroase variante de tatuaje cu floarea de lotus care sunt preferate de femei. Florile de acest fel simbolizează prietenia, dragostea, înțelepciunea și demnitatea.

Alte tatuaje la modă în acest an sunt:

 • Tatuaje cu flori și plante în stil 3D
 • Tatuaje în stil acuarelă
 • Tatuaje în stil de artă japoneză
 • Tatuaje cu fluturi și cu păsări
 • Tatuaje cu semne zodiacale
 • Tatuaje inspirate din filme.

În ziua de azi tot mai multe femei își fac tatuaje. Pentru ele cele mai interesante și sexy tatuaje sunt cele cu imagini tridimensionale, tatuajele cu instrumente de navigație respectiv cu busole sau compasuri, tatuajele creative cu peisaje, tatuajele cu bătăi de inimă, cu păsări, simboluri diferite, cu flori și chip de femeie.

Un tatuaj este un lucru interesant, special, dar cu toată bucuria unui asemenea lucru, contează și modul cum ai grijă de el după aceea. Acum poți afla cele mai bune sfaturi de la specialiști cu privire la regulile și secretele de îngrijire tatuaj după realizarea lui. Este important să știi ce tip de creme poți folosi, dacă poți face duș imediat, sau dacă ar fi bine sau nu să faci sport prea curând sau să mergi la plajă.

Toate aceste tatuaje trebuie realizate impecabil de tatuatori profesioniști și trebuie să fie foarte bine întreținute pentru că sunt cartea de vizită a unui om, mai ales dacă sunt la vedere, pe brațe, în zona gâtului sau alte părți ale corpului.

Articole asemanatoare
reguli
Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
femei
De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite
Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

Comenteaza acest articol

Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!

by realitatea   3 min
0