Tabu
FASHION Slider

Tatuajele nu prea mai sunt cool – Levine și Bieber demonstrează asta

Ai spune că datorită lui Adam Levine care s-a dezbrăcat la Super Bowl și până la pictorialul din Vogue cu Justin Bieber, tatuajele au un moment de revenire în modă. Dar ciudat, cumva chiar asta le face depășite.

Au existat două momente semnificative în lumea tatuajelor săptămâna trecută. În primul rând, Adam Levine, din formația foarte populară Maroon 5, s-a dezbrăcat în timpul Super Bowl, dezvăluind lumii o colecție impresionantă de tatuaje. Apoi, Justin Bieber s-a dezbrăcat pentru un pictorial în Vogue cu Hailey Baldwin, tatuaje vizibile în fiecare poză, tatuaje care au ieșit mai mult în evidență decât hainele alese de Vogue. Rareori, tatuajele au apărut atât de vizibil pe coperta unei reviste cum e Vogue. Tatuajele lui Bieber, care apar în centrul copertei Vogue, ar trebui să fie premiate pentru că au mai depășit o barieră. Cea a bunului gust!

Unii se întreabă dacă tatuajele au ajuns în sfârșit ceva foarte natural, sau dimpotrivă, dacă au devenit atât de comune încât nu mai sunt de fapt la modă. Dar, desigur, oamenii se întreabă asta de ani de zile. Zeci de ani, chiar.

“Puteți să vă întoarceți în 1880, și probabil chiar și mai înainte de asta și veți observa că s-au pus aceleași întrebări”, spune Dr. Matt Lodder, expert în tatuaje și lector în istoria artei de la Universitatea din Essex și există articole despre cum tatuajele reprezintă de fapt clasa de mijloc sau wow, iată, mai nou și femeile se tatuează.

Lodder, al cărui expoziție britanic Tattoo Art Revealed este în turneu în Marea Britanie, adaugă că, în timp ce “oamenii se tatuează mai mult ca niciodată”, un alt motiv pentru care par mai frecvente este că în 2019 avem toți libertatea de a arăta mai multă piele decât în anii 1950. “Dacă managerul bancar are vreun tatuaj, oricum nu l-ați fi văzut niciodată în urmă cu câțiva ani”, spune Lodder. “Acum, suntem mult mai confortabili în a ne arăta pielea și a ne rula mânecile astfel încât tatuajele să se vadă.”

ARTICOLE SIMILARE

Sextingul: bărbații și femeile se comportă diferit?

realitatea

Caviar Prunier by Yves Saint Laurent

realitatea

Jennifer Lopez, apariţie bizară pe stradă. Fanii ei au rămas fără cuvinte

Andreea Damian

Ar trebui să ne luăm în serios visele erotice?

realitatea

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

Tabu Tabu

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Andreea Damian

Scrie un comentariu