Home > Lifestyle > Stiri > TATUATE, Goale, Provocatoare: FOTO cu Andreea Lutz, Razor Candi, Michelle McGee

TATUATE, Goale, Provocatoare: FOTO cu Andreea Lutz, Razor Candi, Michelle McGee

TATUATE, goale si provocatoare: romanca ANDREEA LUTZ  – model din Timisoara, americanca RAZOR CANDI stabilita in Cluj si Miss Tattoo USA MICHELLE “Bombshell” McGEE, femeia care a dat-o afara pe Sandra Bullock din patul lui Jesse James, fostul ei sot. Cele trei au in comun pasiunea pentru tatuaje si o suita de pictoriale nud impresionante. Foto: Egotastic, Calin Moldovan, Zsolt Tamassy.  Mai multe imagini nud cu aceste frumuseti tatuate aici.

Razor Candi are 27 ani,  este din Tampa, Florida, si a devenit primul model american care apare intr-un pictorial Bucatarescu. O frumusete total neconventionala, care induce mereu pericolul si parafrazeaza cu umor cinic presiunea societatii asupra individului. O frumusete taioasa ca o lama de ras, insa apta sa exercite o atractie stranie, la limita perversitatii. Cher – pe buza Apocalipsei.  Fotografiile cu Razor Candi alias Kim McLaughlin (vom reveni cu detalii despre acest fascinant personaj) au fost realizate de tanarul artist clujean Calin Moldovan (28 ani), care si-a intalnit modelul pe internet. I-au luat, insa, doi ani ca sa o convinga sa faca acest pictorial, decisiva fiind intalnirea de Revelion de la Old Bastards Tattoo Shop din Cluj.

Andreea Lutz este mereu surprinzatoare, fata  de 1,83 metri din Timisoara, plina de tatuaje, fiind gata uneori gata sa pozeze rasa in cap.  Pe Andreea o puteti gasi si aici: www.andreealutz.webs.com. Andreea Lutz are 24 de ani. Cu mai multi ani in urma, impresionat de calitatile ei  (1,83 cm, 58 kg, un corp cu multe tatuaje – acum sint deja 18!), un fotograf a invitat-o pentru o sedinta foto nud. Din acel moment, Andreea a devenit fascinata de fotografia erotica de arta, gen pe care avum il practica atat ca model, cat si ca fotograf.

ANDREEA LUTZ, RAZOR CANDI si MICHELLE McGEE: tatuate, goale, provocatoare!

Articole asemanatoare
Copiii vitregi ai Sandrei Bullock o numesc “monstru”

Comenteaza acest articol

TATUATE, Goale, Provocatoare: FOTO cu Andreea Lutz, Razor Candi, Michelle McGee

by realitatea   1 min
0