Home > Slider > Taylor Swift si dragostea pentru pisici

Taylor Swift si dragostea pentru pisici

Datorita faptului ca Taylor Swift isi face adesea cunoscuta dragostea sa pentru pisici pe retelele de socializare, a fost deseori etichetata drept crazy cat lady.

Artista este mandra posesoare a doua exemplare superbe: Meredith şi Olivia. Meredith Grey este o pisica scotiana  cu urechi pliate (Scottish Fold), numita dupa personajul preferat al lui Taylor, Meredith, din Anatomia lui Grey. Nu am vrea sa fim in blanita  pisicii datornice Meredith dupa ce a zgariat-o pe Taylor. Taylor a glumit pe aceasta tema dupa zvonurile ce priveau asigurarea picioarelor sale pentru 40 de milioane de dolari

Taylor9

A doua pisica este alba si se numeste Olivia Benson, numele fiind inspirat de personajul Mariska Hargitay din Law & Order: Special Victims. Daca Meredith Grey trebuie sa plateasca pentru greselile ei, a doua pisica, Olivia Benson, este o pisica model. Asemenea pisicii lui Karl Lagerfeld, Choupette, care detine deja propria colectie de make-up si de haine, Olivia Benson si-a facut debutul in modeling odata cu campania pentru pantofi sport,  Chataylor5mpion Sneaky Cat de la Keds.  Sa fie inceputul unei competitii in lumea felinelor? Nu stim, dar pisica alba ca zapada a lui Taylor a stralucit in campanie si a adus multe comenzi pe site.

Datorita vizibilitatii de pe Instagram şi din campanie, Olivia a atras si reactii negative. Primul hater al Oliviei este John Cleese. Acesta a insultat-o pe Olivia in showul american The Graham Norton Show.

 

 

 

La plecarea in turneul „The 1989 Tour”, Taylor a avut un tweet emotionant despre cat ii vor lipsi cele doua pisici scotiene. Alaturi de text, Taylor a postat si o fotografie cu pisica ei, Olivia. In plus, atunci cand Taylor Swift este plecata in turneu, cele doua pisicute sunt ingrijite de prietenul acesteia, Calvin Harris. In ciuda datoriei de 40 de milioane de dolari a pisicii Meredith, nu putem sa nu fim geloşi pe stilul de viaţă al celor două feline.

 

1430308590_calvin-harris-cats

 

Sursa: Facebook

Instagram

 

Articole asemanatoare
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
Taylor Swift
Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”
Richard Ma
Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards
Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

Taylor Swift si dragostea pentru pisici

by realitatea   1 min
1