Home > Lifestyle > Stiri > Te-ai săturat de mitocănie?

Te-ai săturat de mitocănie?

Concursul s-a desfășurat în perioada 22 martie – 19 aprilie 2009 și avea ca scop mobilizarea tinerilor și implicarea lor în găsirea soluțiilor pentru problemele din urma cărora avem de suferit cu toții zilnic la metrou, în trafic, pe stradă etc.

Echipa reACT este una dintre echipele participante la concurs; este o echipă formată din 5 persoane în ani terminali la facultate care s-a înscris la concursul demarat la inițiativa organizației SynergEtica în speranța că se mai poate schimba ceva în capitală. Dintre cele 10 teme propuse în concurs, reACT a ales-o pe cea referitoare la circulația pe scările rulante care trebuie să se desfășoare în mod civilizat astfel: pe partea dreapta se stă, iar pe stânga se merge.

Pentru a putea transmite mesajul cât mai multor bucureșteni și pentru a promova, de fapt, Bunul Simț (cu majuscule, căci e lucru rar), membrii echipei au trecut la acțiune încă din primele zile ale campaniei: au organizat o petrecere cu sloganul “Mișcă-ți Bunul Simț pe Muzică Bună!”, au creat un blog de promovare unde le puteți urmări activitatea și îi puteți susține, au luat interviu lui Dragoș Bucurenci și D-lui Președinte de Onoare al PNL Radu Câmpeanu, iar dând un click aici îi puteți vedea lucrând pe teren la stațiile de metrou Unirii, respectiv Universitate.

Deși concursul s-a încheiat, echipa reACT intenționează să continuie cu promovarea valorilor civilității prin dezvoltarea unor noi strategii și planuri de acțiune. Să sperăm că Bunul Simț va fi triumfător!

Echipa reACT


Loading...

Comenteaza acest articol

Te-ai săturat de mitocănie?

by realitatea   1 min
0