Home > Agenda > Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena

Cotidianul îți oferă pe 14 noiembrie, Viena, ultima monografie din colectia „Cele mai iubite orașe“ .

Din septembrie te-am invitat în fiecare vineri în călătorie prin cele mai frumoase orașe ale lumii: Paris, Londra, Praga, Roma, Ierusalim, Sankt Petersburg, New York, Barcelona și Veneția.

Despre Viena: UNESCO a înscris centrul istoric al Vienei pe lista patrimoniului mondial, pentru următoarele motive: calitățile sale urbane și arhitecturale sunt un martor extraordinar al unui schimb neîntrerupt de valori, de-a lungul celui de-al doilea mileniu al erei noastre, orașul este o imagine vie pentru trei perioade importante ale dezvoltării culturale și politice a Europei (Evul Mediu, perioada baroca și Gründerzeit – „epoca întemeietorilor“, aproximativ ultimul sfert al secolului al XIX-lea) și timp de secole, orașul a fost universal recunoscut ca fiind capitala muzicală a Europei.

Recunoașterea conferită capitalei habsburigice de către prestigioasa organizație – care, în 1996, înscrisese deja magnificele grădini și palatul Schönbrunn pe listă, se referă la un cartier istoric singular, care s-a dezvoltat în Innere Stadt (centrul orașului) și de-a lungul monumentalei Ringstrasse (strada circulară).

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena. Monografie vândută, împreună cu ziarul, la prețul de 12,9 lei exemplarul.

Poți comanda separat întreaga colectie „Cele mai iubite orașe“, la un preț spe­­­cial sau împreună cu abo­­­namentele Coti­­­­dia­­­­nul, pe shop.cotidianul.ro.

Articole asemanatoare
Ce cadou sa ii oferi unui pasionat de calatorii?
7 idei de vacanta pentru o luna de miere perfecta
WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis
Paralela 45: De 25 de ani facem diferenta in turism!

Loading...

Comenteaza acest articol

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena

by realitatea   1 min
0