Tabu
Image default
CULTURE

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena

Cotidianul îți oferă pe 14 noiembrie, Viena, ultima monografie din colectia „Cele mai iubite orașe“ .

Din septembrie te-am invitat în fiecare vineri în călătorie prin cele mai frumoase orașe ale lumii: Paris, Londra, Praga, Roma, Ierusalim, Sankt Petersburg, New York, Barcelona și Veneția.

Despre Viena: UNESCO a înscris centrul istoric al Vienei pe lista patrimoniului mondial, pentru următoarele motive: calitățile sale urbane și arhitecturale sunt un martor extraordinar al unui schimb neîntrerupt de valori, de-a lungul celui de-al doilea mileniu al erei noastre, orașul este o imagine vie pentru trei perioade importante ale dezvoltării culturale și politice a Europei (Evul Mediu, perioada baroca și Gründerzeit – „epoca întemeietorilor“, aproximativ ultimul sfert al secolului al XIX-lea) și timp de secole, orașul a fost universal recunoscut ca fiind capitala muzicală a Europei.

Recunoașterea conferită capitalei habsburigice de către prestigioasa organizație – care, în 1996, înscrisese deja magnificele grădini și palatul Schönbrunn pe listă, se referă la un cartier istoric singular, care s-a dezvoltat în Innere Stadt (centrul orașului) și de-a lungul monumentalei Ringstrasse (strada circulară).

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena. Monografie vândută, împreună cu ziarul, la prețul de 12,9 lei exemplarul.

Poți comanda separat întreaga colectie „Cele mai iubite orașe“, la un preț spe­­­cial sau împreună cu abo­­­namentele Coti­­­­dia­­­­nul, pe shop.cotidianul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 94. Marea experiență a lui Burleanu în fotbal e… mini

realitatea

Un Craciun magic cu Burberry

Când începe sezonul 3 al serialului „Emily in Paris“ – VIDEO

Andreea Damian

Formaţia Guns N’ Roses va concerta la București în formația clasică

Andreea Damian

Stiai ca filmul ‘The King’s Speech’ ii ajuta pe copiii care sufera de balbaiala?

realitatea

Incredibil! Adrian Pescariu a anuntat – aiurea! – moartea Gianinei Corondan

Scrie un comentariu