Home > Agenda > stiri > Te uiti la Masterchef? Ea este castigatoarea din acest an!

Te uiti la Masterchef? Ea este castigatoarea din acest an!


Show-ul culinar MasterChef Romania a reusit atat sezonul trecut, cat si sezonul acesta sa tina telespectatorii cu ochii lipiti de micile ecrane in speranta ca vor invata o reteta noua, dar si sa afle cine este cel mai tare bucatar amator.
Pentru ca emisiunea deja s-a terminat….de filmat, de aproape 2 saptamani, concurentii au plecat fiecare pe la casele lor iar unul dintre ei era mai bogat cu 50.000 de euro.

Wowbiz.ro a aflat cine este castigatoarea de anul acesta: Aida Parascan! Surse din apropierea Aidei ne-au confirmat ca ea este fericita invingatoare si ca i-a dat pe spate pe Chefi cu preparatele ei.
Aida Parascan este din Buzau, insa acum s-a stabilit in Italia. Este mamica a trei copii, carora le gateste foarte des si nu le da aproape nimic din comert. Ea a venit special din Italia pentru a participa la show-ul culinar sperand ca va castiga premiul cel mare. Si iata ca a stiut ce vrea in momentul in care s-a inscris la concurs. Desi Aida a trecut de preselectii cu numai doi de “DA” dupa ce a gatit un tiramisu, care nu a fost pe gustul lui Chef Scarlatescu, ea se va bucura de 50.000 de euro pe care i-a castigat dupa ce chefii chiar au fost convinsi de preparatele ei.

Articole asemanatoare
MASTERCHEF – marea finală: Aida Parascan A CÂȘTIGAT al doilea sezon MasterChef

Comenteaza acest articol

Te uiti la Masterchef? Ea este castigatoarea din acest an!

by   1 min
0