Tabu
lifestyle

TEAPA imobiliara luata de Stefan Banica Jr.!

Cand toti credeau ca Stefan Banica Junior a dat lovitura in afaceri dupa ce a reusit cu chiu cu vai sa vanda aproape toate apartamentele din blocul construit in Aviatorilor, cineva a aruncat bomba!

A construit un bloc cu patru etaje in buricul targului, mai exact pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul Aviatorilor, insa cand a venit vorba sa-si valorifice investitia, Stefan Banica Junior nu a repirat usurat. I-a luat un an de zile sa vanda aproape toate cele 10 apartamente de lux, si asta dupa ce a facut o mega-investitie care nu pare sa fi meritat, scrie www.cancan.ro.

“Si-a luat o mare teapa! Cum mi-am luat si eu in acea perioada cand am facut investitii imobiliare majore. S-a cumparat foarte scump acum 2-3 ani, iar intre timp s-a devalorizat foate mult piata imobiliara. Eu nu am vrut sa vand terenul acesta pe care si-a ridicat Banica imobilul, insa cand mi s-a oferit 5.000 de euro pe metrul patrat, am luat decizia intr-o seara si dimineata am batut palma. Totul a fost legal, prin banca”, a povestit proprietarul care i-a vandut terenul de 419 metri patrati din zona Parcului Herastrau. Ceea ceea inseamna ca Banica a platit la acea vreme peste doua milioane de euro pentru teren.

Pentru acesti bani, cantaretul a facut un credit la banca, in 2008, chiar inainte de a incepe criza financiara in Romania, atunci cand, impreuna cu Sanda Vlad Liteanu, mama cantaretului, Banica si Andreea au imprumutat 1.680.000 de euro, suma pe care trebuiau s-o returneze pana la sfarsitul acestui an. Dupa ce a ridicat blocul, Banica a incercat din rasputeri sa vanda apartamentele, si se pare ca a reusit doar dupa ce a lasat foarte mult la pret. Desi un apartament similar in zona este cam 450. 000 de euro, cantaretul le-ar fi vandut cu mai putin de 350.000 de euro. Daca socotim si cat a costat constructia in sine, se pare ca Banica a pierdut bani, nu gluma…

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie – un cuțit pentru fiul ei

realitatea

Robert Pattinson, îngrozit că ar putea surzi din cauza fanelor

realitatea

Cu ce ne dregem dupa CHEF: leacuri antimahmureala!

Adevarul despre disparitia fulgeratoare a unei vedete de la Antena

Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

realitatea

Daniel Radcliffe, beat criță – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu