Tabu
Image default
lifestyle

TEAPA imobiliara luata de Stefan Banica Jr.!

Cand toti credeau ca Stefan Banica Junior a dat lovitura in afaceri dupa ce a reusit cu chiu cu vai sa vanda aproape toate apartamentele din blocul construit in Aviatorilor, cineva a aruncat bomba!

A construit un bloc cu patru etaje in buricul targului, mai exact pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul Aviatorilor, insa cand a venit vorba sa-si valorifice investitia, Stefan Banica Junior nu a repirat usurat. I-a luat un an de zile sa vanda aproape toate cele 10 apartamente de lux, si asta dupa ce a facut o mega-investitie care nu pare sa fi meritat, scrie www.cancan.ro.

“Si-a luat o mare teapa! Cum mi-am luat si eu in acea perioada cand am facut investitii imobiliare majore. S-a cumparat foarte scump acum 2-3 ani, iar intre timp s-a devalorizat foate mult piata imobiliara. Eu nu am vrut sa vand terenul acesta pe care si-a ridicat Banica imobilul, insa cand mi s-a oferit 5.000 de euro pe metrul patrat, am luat decizia intr-o seara si dimineata am batut palma. Totul a fost legal, prin banca”, a povestit proprietarul care i-a vandut terenul de 419 metri patrati din zona Parcului Herastrau. Ceea ceea inseamna ca Banica a platit la acea vreme peste doua milioane de euro pentru teren.

Pentru acesti bani, cantaretul a facut un credit la banca, in 2008, chiar inainte de a incepe criza financiara in Romania, atunci cand, impreuna cu Sanda Vlad Liteanu, mama cantaretului, Banica si Andreea au imprumutat 1.680.000 de euro, suma pe care trebuiau s-o returneze pana la sfarsitul acestui an. Dupa ce a ridicat blocul, Banica a incercat din rasputeri sa vanda apartamentele, si se pare ca a reusit doar dupa ce a lasat foarte mult la pret. Desi un apartament similar in zona este cam 450. 000 de euro, cantaretul le-ar fi vandut cu mai putin de 350.000 de euro. Daca socotim si cat a costat constructia in sine, se pare ca Banica a pierdut bani, nu gluma…

ARTICOLE SIMILARE

Câștigătorii Galei Tânărului Actor HOP 2008

realitatea

Victoria Beckham ia lecții de actorie

realitatea

“ANTONIA este însărcinată!” Tatăl lui Castellano infirmă divorţul!

Patrick Swayze, în cartea sa: Moartea te pune față în față cu sufletul tău

realitatea

Lady GaGa se tatuează doar pe partea stângă a corpului

realitatea

test produse

realitatea

Scrie un comentariu