Home > Agenda > Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere

Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere

Comunicarea si negocierea – doua procese prezente in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, fie ca este ea sociala, personala sau profesionala. Doua procese de o importanta majora, interdependente si perfect interconectate. Dar, cum poti sa stii masura in care ai fost inteles de catre interlocutorul tau? Cum poti sa afli, un feedback cat mai real al succesului negocierilor pe care le porti zilnic ? Cum poti sa optimizezi toate acestea si, mai mult, sa descoperi si sa adaugi cunostinte si resurse proprii la ceea ce stiai si aplicai deja?Exista de fapt o granita fina si usor de trecut catre manipulare si influentarea celuilalt ? Cum pot sa fac asta, sau cum pot sa ma apar?Alaturi de acestea, vom discuta si expune aplicatii practice din tema medierii. Prezenta mai nou, ca si o obligatie legala a partilor aflate intr-un conflict,medierea va fi explicata si exemplificata celor prezenti de catre avocati specialistiin domeniu.

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, si pentru multe alte subiectein plus, legate de tema seminarului, va invitam sa participati alaturi de specialistiinostri la : “Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere“ pe 7 noiembrie la Hotel Double Tree.

Pentru informatii suplimentare si inscriere rapida accesati : www.trainyourbrain.ro sau alexandru.baltat@revistatrend.ro, 0726 824 784.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Double Tree**** by Hilton, Bucuresti, sala Rotterdam, in data de 7 noiembrie 2012, intre orele 10.00 – 17.00,conform agendei prezentate mai jos.

Editura All, in calitate de partener al evenimentului, va oferi cate un volum despecialitate tuturor celor prezenti.

AGENDA :

10.00 – 10.30 – Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.45 – Mirel Palada , fondator, director general Institutul CCSB

11.30 – Alexandra Maria Ioana, avocat, mediator autorizat

12.30- Gabriela Milcev, avocat fondator casa de avocatura “Allegra”, mediator

13.00 – 14.00 – Dejun / networking14.00 Profesor universitar doctor Mircea Constantinescu, speaker international“ Relatiile publice – intre comunicare, persuasiune si manipulare “

15.00- Ana Maria Pascaru, Senior PR & Events Manager DraftFcb Agency

15.30 – Adriana Petrescu, coach, speaker Hemingway“ Negociere si comunicare B2B in perioade de criza “

16.30 – Marian Rujoiu, autorul volumului “ Biblia Negocierii “, speaker specialist comunicare si negociere

Taxa de participare : 450 lei plus TVA Reduceri : 10 % pentru inscriere rapida si plata pana in data de 2 noiembrieplus 5 % (total 15%) pentru 2 persoane din cadrul aceleiasi companii.

Parteneri : “Allegra”, “Hemingway”, CCSB, Editura All, Editura Universul Juridic.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri :office@trainyourbrain.ro, / www.trainyourbrain.rosauAlexandru Baltatalexandru.baltat@revistatrend.ro / 0726 824 784


Articole asemanatoare
Afla care sunt cele mai romantice locuri din Bucuresti
Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie
Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie
Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

Comenteaza acest articol

Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere

by   1 min
0