Tabu
lifestyle

Telekom recicleaza si inoveaza!

In doar 3  luni de la rebranding, Telekom Romania a colectat 16 tone de hartie cu vechea identitate

De mai multi ani, desfasuram campanii de colectare hartie in cadrul companiei, hartie ce ajunge la companii de reciclare. Responsabilitatea fata de mediu face parte din strategia noastra –  numai in 2013 s-au colectat si trimis la reciclare peste 70 de tone de hartie din companie. Prin campania “Reciclam si Inovam”, desfasurata in perioada 29 septembrie – 14 noiembrie, Telekom Romania a dorit sa inoveze modul in care hartia reciclata poate fi folosita mai departe. In aceasta perioada, angajatii au fost invitati sa adune materiale tiparite pe hartie cu vechea identitate si sa le aduca la punctele de colectare stabilite in sediile companiei. Aceatia au fost informati cu privire la impactul pe care il pot avea asupra mediului, adoptand un comportament responsabil si mobilizator.

Prin implicarea angajatilor si cu ajutorul voluntarilor campaniei “Reciclam si Inovam”, Telekom Romania a reusit sa colecteze peste 16 tone de hartie.

In urma campaniei, compania va transforma hartia reciclata in materiale pentru birou cu noul brand T, pe care le va oferi de Sarbatori angajatilor. Astfel, compania a redus consumul de hartie pentru producerea de materiale cu noua identitate, cantitate de hartie pentru producerea careia ar fi fost necesara taierea a peste 272 de copaci. Compania a inovat modul in care reciclarea poate fi integrata în cresterea unui brand si a aratat ca un efort minim pentru protejarea mediului are un impact concret in business. Actiunea de reciclare a fost realizata in parteneriat cu Antalis.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna în oraș, fără Chris Brown

realitatea

TOM CRUISE filmat facand sex cu un barbat?

Linda Evangelista, sublimă pentru revista V

realitatea

Lindsay Lohan, pe jumătate dezbrăcată din nou

realitatea

Designerul săptămânii: Stella McCartney

realitatea

Katy Perry cântă în concert “Born This Way” al lui Lady GaGa – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu