Home > Lifestyle > Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”

Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”

Dupa ce declarase la Agentul VIP ca o iubeste si ca nu vrea sa divorteze de ea, Silviu Prigoana a injurat-o pe Adriana Bahmuteanu si apoi l-a jignit pe fostul iubit al acesteia, electricianul Mihai.

“Adriana are probleme psihice grave. Nu a fost capabila sa faca un test poligraf. Trebuie sa se duca la IML, sa vada daca esti in deplinatatea facultatilor mintale. Pe cine a inceput povestea? Pe 6 mai cine m****i ma-tii a iesit in poarta? M****i ma-tii nu e injuratura, e de bine.

Cine a fugit de acasa? Cine a fost cu un barbat? Ii alergau hormonii si ii trebuia un vibrator, l-a gasit pe Mihai. E atat de frumos ca iti vine sa il pupi pe chelie”, a spus Prigoana la Antena 1.

“Sunt obosita, m-am saturat, m-am plictisit de povestea asta. El a inceput. Pai vedeti? Eu nu mai pot sa traiesc asa. Domnul Prigoana sa hotarasca ce vrea sa faca cu mintea aia tulbure, ba nu ma iubeste si trebuie sa stau cu el in casa, ba ma iubeste si baga divort. Intra la toate emisiunile sa ma faca de 2 lei.

Am fugit de acasa pentru ca se purta urat cu mine. Barbatul ala a venit in viata mea dupa 9 luni de cand am plecat de la Prigoana. E treaba mea pe cine am gasit.

Bine ca Ciocanitoarea Woody era mai frumoasa, asa ii spuneau copiii. Ii intrebam despre cine vorbesc si ei ziceau ca e iubita lui tati”, a spus Adriana.

Articole asemanatoare
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!
Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”
Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»
Răduleasca i-ar da ÎN CAP CU TIGAIA lui Bahmu: “Arză-o-ar focu!”

Comenteaza acest articol

Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”

by   1 min
0