Tabu
LIFESTYLE

Televizoarele Philips cu tehnologie Ambilight

Televizoarele Philips cu tehnologie Ambilight sunt concepute pentru ca tu sa traiesti o adevarata experienta de vizionare cinematografica. Tehnologia Ambilight creeaza un halou de lumina in jurul ecranului, extinzand astfel lumina si atmosfera de pe ecran in afara acestuia, intr-un extraordinar caleidoscop de culori, proiectat in jurul televizorului, pe perete. Culoarea care predomina pe ecran se reflecta in haloul care inconjoara ecranul. In special la filmele de actiune sau evenimentele sportive – programe cu actiune dinamica – ai impresia ca imaginea a depasit marginile televizorului si s-a continuat pe perete. Imagineaza-ti ce efect deosebit are asupra designului intregii camere si nu numai. Din 2010, noua tehnologie adaptiva Ambilight ofera performante optime, indiferent de culoarea decorului din incapere. Trebuie sa selectati culoarea peretelui din meniu, apoi televizorul ajusteaza tonurile haloului pentru obtinerea celei mai bune performante Ambilight, creand o experienta extraordinara, care aduce cu adevarat filmele la viata.

 

Pentru a vedea lumina, ochiul uman are 120 de milioane de bastonase care fie preiau lumina individual, fie se conecteaza in grupuri de 16 in conditii de intuneric. Prin acest mecanism, putem vedea lumina la intensitati diferite: de la intuneric total la o suprafata inzapezita stralucitoare, in ciuda reflexiei soarelui. Ca urmare a adaptarii repetate la diferite grade de luminozitate, ochii obosesc. La fel se intampla cu ochii tai si in cazul privitului la televizor. Datorita schimbarilor bruste ale intensitatii luminii, de la foarte intunecat la luminos sau invers, ochii sunt foarte solicitati si deseori ai dureri de cap dupa o perioada de privit la televizor.

 

Tocmai acest lucru este prevenit de tehnologia Ambilight care, multumita haloului de lumina care inconjoara ecranul, permite ochilor sa se adapteze mai usor. Acesta reduce solicitarea ochilor si creste confortul vizual, oboseste mai putin creierul si creste nivelul de relaxare. Ochii nu mai sunt incordati in timpul vizionarii. Tehnologia Ambilight imbunatateste calitatea perceputa a imaginii. Culorile inchise, in special negrul, sunt percepute mai profund si cu un contrast mai mare. Astfel, calitatea imaginii televizorelor LCD Philips cu tehnologie Ambilight se ridica la nivelul imaginii oferite de un televizor cu ecran cu plasma. Cu cat imaginea este mai luminoasa, cu atat mai putine detalii pot fi percepute de ochiul uman. Insa un televizor Philips cu un procesor de 100 Hz si tehnologie Ambilight ofera aceeasi experienta de vizionare ca un televizor cu un procesor de 200 Hz.

 

Din 2004, cand Philips a patentat tehnologia Ambilight, aceasta a evoluat substantial, cea mai recenta fiind Ambilight Spectra 3 – disponibila la modelele seriei 9000, inclusiv la modelul Philips Cinema 21:9 Platinum.  Ambilight Spectra 3 utilizeaza LED-uri, dispuse de jur imprejurul ramei televizorului, pe marginile laterale si pe cea de sus. Aceste LED-uri sunt egal distantate pe ambele laturi si in partea superioara. Tehnologia Ambilight Spectra 2 este prezenta la seriile 7000 si 8000, pe lateralele televizorului. Iar televizorul Philips Aurea este dotat cu Ambilight Active Frame, pe toate laturile ecranului.

 

Multumita tehnologiei Ambilight, in timpul vizionarii, telespectatorul este literalmente atras in actiune. De aceea, Philips a vandut 7 milioane de televizoare cu tehnologie Ambilight, pentru ca 7 milioane de consumatori au fost convinsi si atrasi de beneficiile oferite, de senzatiile vii de culoare si lumina care le coloreaza peretii la fiecare apasare de buton.

ARTICOLE SIMILARE

Regele Thailandei a închiriat un întreg hotel din Germania unde s-a autoizolat împreună cu 20 de femei

Andreea Damian

Spune-mi ce fată ești ca să-ți spun ce aplicație ți se potrivește!

realitatea

A siderat Hollywood-ul. Un mare REGIZOR a devenit FEMEIE!

“ARSINEL A MURIT!” – cine da cumplita veste, intr-un mod cinic!

Polițiștii britanici, pe urmele unui hoț care seamănă leit cu Ross din Friends

Andreea Damian

GENA DIVORTULUI loveste in femei!

Scrie un comentariu