Tabu
BEAUTY Slider

Tendința de machiaj care oferă o strălucire sănătoasă în spatele măștii

machiaj

Este „blush draping-ul” pe cale să detroneze tehnica de conturare a feței? Acest truc de machiaj adoptat de Emily Ratajowski sau Lily-Rose Depp sculptează fața și reîmprospătează tenul.

Ideal pentru a completa lipsa noastră de vitamina D în timpul izolării, „blush draping” oferă un impuls și revigorează tenul în zilele reci de toamnă.

Lily Rose Depp

Marc Jacobs a vorbit prima oara de această tehnică de îmbujorare. El ne-a amintit că Way Bandy – unul dintre marii make-up artiști ai anilor 70 – a folosit această metodă pentru clientele lui celebre, ca Elizabeth Taylor, Brooke Shields sau Cher! Atunci se chema color glow, iar azi i se spune drape make-up.

Way Bandy

Acest aspect vintage a revenit, în special datorită unei tendințe de machiaj retro, dar și din cauza pandemiei de coronavirus, care ne obligă să purtăm zilnic măști de protecție. Într-adevăr, acest mod de aplicare a machiajului face posibilă evidențierea părții superioare a feței, deci nu cea care este camuflată de mască.

Draping, tehnica de aplicare a fardului de obraz

Această tehnică de machiaj pe care Way Bandy o numea la acea vreme „explozie de culoare” este numită în mod adecvat. Conceptul? Sculptează și modelează fața cu un fard de obraz colorat, precum conturarea, dar într-un mod mai natural. Ușor de făcut acasă, metoda necesită doar două produse: o perie unghiulară și un fard de obraz.

Emily Ratajowski

„Mai degrabă decât să-ți aplici fardul direct pe pomeți, începe prin a-l întinde puțin mai sus, pe osul orbital, apoi alunecând până la tâmple”, ne sfătuiește make-up artistul din New York, Kasey Spickard, potrivit Glamour US, înainte de a specifica: „Integrați încet produsul în piele. Aceasta nu înseamnă a imita anii ’80, creând un roșu intens!”. În 2020, tehnica „blush draping” este mult mai subtilă decât versiunea sa originală. Nu uitați să amestecați marginile cu un burete sau o perie curate pentru a păstra o strălucire naturală sănătoasă.

Coral, roz prăfuit, fucsia sau portocaliu … Varianta nuanțelor de fard vă permite să vă schimbați stilul și să adaptați aspectul în funcție de tonul pielii. Kasey Spickard recomandă să începeți mai întâi cu o textură cremoasă de fard: „Aplic cu degetele sau cu buretele un fard de culoare ușor pentru a acționa ca o bază. Apoi adaug un fard de obraz deasupra pentru finisaj”. Este atat de simplu.

ARTICOLE SIMILARE

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

Andreea Damian

Smokey eyes – step by step

realitatea

Dupa ce a slabit 35 kg, TEO TRANDAFIR – din nou pe masa de operatie

Ora de frumusete – 60 de minute pentru o piele spectaculoasa

In Photoshop, arata super! In realitate, Anda Adam are celulita si burta

Descoperire neaşteptată despre oamenii cu părul roșcat

Andreea Damian

Scrie un comentariu