Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tendințe de machiaj pentru toamna / iarna 2021-2022

Ne dorim un pic de optimism în viața noastră în această perioadă! Pentru sezonul de toamnă / iarnă 2021-2022 căutăm produse de înfrumusețare care să ne ducă dincolo de linia confortului.

Optăm, iată, pentru culori îndrăznețe, pentru finisaje grele, pentru contur precis. Și vrem să facem totul într-un mod total „lipsit de griji”.

Iată care sunt cele mai noi tendințe de beauty pentru toamnă/iarnă 2021

Machiajul buzelor: tendințe de toamnă-iarnă

În acest sezon, buzele au un finisaj lucios, cu nuanțe nud sau mai intense. Observăm o mulțime de tonuri roz și bej, dar și câteva nuanțe frumoase de roșu mai intense. Pentru a spori efectul strălucitor și pentru a conferi mai multă structură gurii, contururile buzelor sunt adesea intensificate cu un creion cu un ton saujumătate de ton mai întunecat. Totul pentru a da un accent retro look-ului. O altă tendință: roșu mat intens sau nuanțe de roz șters, care au avantajul de a se potrivi cu toate tonurile pielii.

Machiajul tenului: tendințele de toamnă-iarnă

Tenul este foarte natural și ușor în această toamnă-iarnă. Uităm de finisajele puternice, mate și optăm pentru texturi luminoase și ușoare care lasă să se vadă micile imperfecțiuni ale pielii. Pentru a rămâne în acest spirit „strălucitor” și natural, în acest sezon căutăm un blusher cremos care stimulează subtil strălucirea tenului.

Machiajul ochilor: tendințe de toamnă-iarnă

Ochii vor purta culori destul de strălucitoare în această toamnă, cum ar fi albastru pastel sau argintiu. De asemenea, observăm o mulțime de nuanțe roz care îmbunătățesc aspectul fără a-l supraîncărca. În schimb, tendința smokey eyes mat este, de asemenea, foarte prezentă și permite intensificarea aspectului și conferirea acestuia mai multă profunzime. Există, de asemenea, câteva machiaje, destul de groase și intense, care conferă aspectului o imagine foarte grafică. În cele din urmă, la nivelul sprâncenelor, tendința este pentru liniile foarte lucrate, care structurează aspectul și finisează perfect machiajul.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Nu, selecționerul Croației, Dalic n-a scris scrisoarea. Ce crede adevăratul autor

Dora Constantinovici

Transformarea fiicei Angelinei Jolie – de la un tomboy veritabil la o adolescentă superbă

Andreea Damian

Anca Țurcașiu arată fabulos la aproape 51 de ani! Câte kilograme are, de fapt?

Andreea Damian

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

Andreea Damian

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Andreea Damian

Scrie un comentariu