Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Tendințe deco pentru toamna-iarna 2021-2022

Când vremea se răcește, decorul ne încălzește interiorul. Brandurile dezvăluie colecții cu piese cu linii moderne, împrumutate uneori din epocă, unde culorile și materialele sunt menite să fie reconfortante. Fără a uita necesitatea esențială a sfârșitului de an de a te cuibări pe canapea. În aceste anotimpuri reci, culorile calde, modelele, materiile moi sau prime ne înveselesc decorul.

Care sunt tendințele cheie pentru sezonul toamnă-iarnă 2021-2022

Tapetul

Desconsiderat de mult timp, tapetul (re) devine la modă în această toamnă-iarnă cu peisaje, panorame sau modele vintage. Experții propun și forme abstracte, contemporane.

Rafie

O fibră naturală își face apariția pentru toamna-iarna 2021-2022: rafia. Într-un singur fir, încadrează o oglindă rotundă. Poate fi găsită și sub formă de abajur.

Liniile fine

Liniile fine sunt esențiale în decorul toamnă-iarnă 2021-2022, regăsindu-se pe tablouri și vase ceramice.

Ceramică

După un succes tot mai mare pe tot parcursul anului, ceramica trebuie să se afle bucătărie în toamna-iarna 2021-2022, sub formă de cupe și boluri.

Lemn

De neratat, traversează epocile și anotimpurile: lemnul domnește suprem în decor. În această toamnă-iarnă 2021-2022, îl (re)descoperim sub formă de mobilier și parchet.

Modelul floral

Dacă sunt mai puțin prezente în grădinile noastre, florile ne invadează interioarele în toamna-iarna 2021-2022. Pe perdelele cu fundal alb, ele ne îmbunătățesc ferestrele, dar decorează și pereții sub formă de tapet.

Curbele

Structurile geometrice sunt oarecum neglijate în favoarea rotunjirii, oferind decorațiunilor noastre o catifelare de neegalat. Ideal pentru a face față toamnei-iernii, ne cufundăm într-un fotoliu în form abstractă.

Covorul kilim

O vreme uitat, covorul kilim s-a dovedit a fi vedeta anului în zorii sezonului de toamnă-iarnă 2021-2022. Forma sa simplă ne încântă pentru că se potrivește cu ușurință în interiorul nostru. În ceea ce privește nuanțele sale calde și modelele din Orient îl fac accesoriul ideal pentru încălzirea unei camere. Îl apreciem simplu, cu câteva tonuri de albastru și alb.

Animale

Tendință așteptată pentru 2022 deja își face loc în casele noastre.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram. Au lansat-o cele mai populare vedete

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Elle Fanning s-a simțit presată să concureze cu sora sa Dakota

Andreea Damian

Filme de Crăciun din care să te inspiri în privința stilului pentru 2020

Andreea Damian

Madonna, TOPLESS la 55 de ani! Uite cum arată SÂNII reginei pop

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

Scrie un comentariu