Tabu
FASHION Slider

Tendințe în modă lansate de Jennifer Aniston în „Friends”, valabile și astăzi

Jennifer Aniston

Pentru mulți, Rachel Green este personajul preferat din „Friends”. Și nu este de mirare de ce! Nimeni nu poate nega faptul că Rachel este fashionista grupului de șase prieteni. Provine dintr-o familie înstărită, este elegantă și a visat să devină consultant de modă încă de la începutul seriei. Îi plac în mod clar cumpărăturile și nu orice: caută doar branduri de prestigiu. Stilul ei este un exemplu extraordinar de inspirat, deoarece a purtat haine care nu se demodează niciodată!

Top și fustă negre

Această ținută a revenit cu stil în ultimii ani. Demi Lovato o combină cu un blazer galben pentru a crea un contrast frumos, luminos, dar ideea din spatele ținutei sale este aceeași cu cea a lui Rachel. De asemenea, topul poate fi o cămașă înnodată sau un top, orice îți place.

Dantelă

În acest caz, Kylie Jenner a ales o rochie frumoasă cu dantelă pe margine pentru a atrage atenția asupra șoldurilor. Este super sexy, dar în același timp este elegant.

Blue jeanșii

Majoritatea tendințelor vin și pleacă, dar cele mai bune reușesc să revină, uneori reînnoite. Este clar că nu este cazul blugilor. Blugii sunt atât de versatili, confortabili și practici încât se potrivesc cu aproape orice.

Animal print

Ne place stilul Vanessei Hudgens, rochia asortată cu pantofii, totul în imprimeu animal este fabulos. Ținuta este elegantă, deoarece acordă o atenție deosebită detaliilor.

Aspectul monocromatic

Puteți încerca să imitați acest aspect cu orice culoare, toate funcționează. Important este ca totul să aibă aceeași culoare și să se potrivească și cu culoarea pielii, a părului și a ochilor!

ARTICOLE SIMILARE

Greta Thunberg va deveni subiect de film

Andreea Damian

Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Andreea Damian

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Andreea Damian

Lacuri de unghii cu miros fructat

realitatea

Suma uriașă pe care au donat-o miliardarii din toată lumea ca să oprească răspândirea coronavirusului

Andreea Damian

Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu