Tabu
Image default
BEAUTY

Tendințe machiaj: „micro-highlighter”, această tehnică impresionantă care ridică fața

Pe rețelele de socializare, o nouă tendință este să folosești iluminatorul pentru a-ți ridica toată fața. Iată cum să testați această metodă pas cu pas.

Higher-ul este tehnica de machiaj care a devenit vedetă în ultimii ani. Și pe bună dreptate, este o metodă care îți permite să evidențiezi anumite volume pentru a-ți sculpta fața: în general vârful pomeților, vârful nasului, arcul lui Cupidon, precum și colțul interior al ochilor.

Deoarece este mai deschisă decât nuanța pielii, de obicei strălucitoare, irizată, strălucitoare, aurie sau argintie, captează lumina din jur și evidențiază zona aleasă. Din punct de vedere al texturii, iluminatorul vine sub formă de pudră compactă, stick sau lichidă.

În ultimul timp, tendința a fost mai mult către „micro highlighting”, o abordare minimalistă a iluminatorului, pe care o vedem peste tot pe rețelele de socializare și mai ales în videoclipurile de pe TikTok.

Gata cu nuanțele aurii ultra-sclipicioase și foarte vizibile, mai degrabă ne concentrăm pe atingeri mai subtile și naturale de lumină, mai ales că de data aceasta, nu ne mulțumim să aplicăm iluminatorul doar prin mici atingeri. În schimb, luați un iluminator destul de cremos alb murdar sau bej mat și aplicați iluminatorul prin trasarea liniilor: odată ce sunt amestecate, acestea ridică instantaneu fața.

ARTICOLE SIMILARE

A slabit si e intr-o forma de zile mari! Cum arata in bikini Demi Lovato

Keune prezinta tendintele primavara/vara 2009

realitatea

INNA si alte 7 vedete FARA MACHIAJ! Le mai recunosti? FOTO bulversante!

Machiajul ochilor | Tendința anului, adoptată deja de Meghan Markle

Andreea Damian

MIHAELA RADULESCU si-a modificat masiv fatza! Iata ce operatii a facut!

De ce stresul provoacă încărunţirea părului. Explicația neașteptată a cercetătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu