Home > beauty > Tendinte in machiaj sezonul primavara/vara 2017

Tendinte in machiaj sezonul primavara/vara 2017

Gandul ca luna februarie incepe si ca cel putin astronomic primavara este aproape (mai avem doar o luna) este reconfortant si astept cu nerabdare sa vorbim despre tendinte!

De altfel, ca niciodata, exista o competitie intre machiajele propuse de trend setteri si cele de instagram. Cele din urma, spun specialistii, sunt destul de perimate! Nu cauta sa accentueze frumusetea femeilor, ci o transforma. Dar, pentru a avea o viziune mai corecta, Alina Brailescu, fashion and beuty make-up artist si trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY ne vorbeste despre trendurile noului sezon.

  1. Ten cu aspect lucios. Inca din sezoanele trecute s-a conturat ideea de ten lucios insa natural, nu incarcat. Strobing makeup revine in tendinte in acest sezon cu forta si este preferat de majoritatea caselor de moda. Putem folosi iluminatoare insa doar cele care dau un glow natural pielii, nu cele care sunt foarte sidefate. Se cauta tenul de portelan.

2. Colour full sau smudge smokey eyes. Daca pentru ten avem un singur trend, pentru ochi domina doua. Colour full ne propune un machiaj monocrom in culori stridente inspirat din anii 90. Nuantele sunt mate cu un grad de pigmentare mare. Sigur, look-urile propuse sunt fashion insa tu le poti adapta unui street look. Cred ca acest trend vine in ajutorul femeilor scurtand timpul petrecut in fata oglinzii. De altfel, acest gen de machiaj le da un aspect naiv, boem. Smudge smoky eyes-ul ne propune o femeie senzuala, usor ravasita. Eyeliner-ul inca este folosit insa dispare graficitatea din machiaj. Linia poate fi si usor nedefinta. Tot la noi s-au gandit trend setterii.

3. Buze perfect definite sau cu glitter. Buzele anilor 60 raman in trend. Rosul mat sau lucios, iti va defini buzele in acest sezon. Totusi evita sa folosesti un machiaj accentuat al ochilor. Glitter-ul aplicat peste ruj sau aplicat direct pe buze este la mare cautare. Este un trend care nu stiu cat de mult va fi purtat, insa te ajuta sa dai volum buzelor.

Acestea sunt tendinte ale noului sezon ce pot fi purtate de fiecare dintre noi. Fiecare propunere nu face decat sa usureze „munca noastra”, sa propuna look-uri mai simple si mai usor de realizat. De fapt scoat femeia din noi, naturaletea si naivitatea!

Articole asemanatoare
Cele 8 tendințe de vară de care suntem deja obsedate
Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80
tendințe
Șapte tendințe majore pe care te aștepți să le vezi în 2020
beauty
Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion

Comenteaza acest articol

Tendinte in machiaj sezonul primavara/vara 2017

by realitatea   1 min
0