Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tendințe | Machiaje pe care trebuie să le adopți vara aceasta

Tendințele de machiaj evoluează constant. Apar modele noi pentru a satisface și cele mai sofisticate gusturi. Aceste schimbări însoțesc de obicei anotimpurile. Cea mai fierbinte perioadă a anului este, de asemenea, cea mai colorată atunci când vine vorba de modă și machiaj. Vara este anotimpul preferat al celor cărora le place să îndrăznească să poarte un aspect vitaminic!

Vara aceasta, machiajul este caracterizat de culoare. În acest articol vei descoperi cele mai frumoase tendințe de machiaj din sezonul estival.

Machiajul înflorit

Folosim flori proaspete, deschise sau muguri, petale sau frunze. Pentru a le însoți: o mulțime de farduri de ochi colorate, strasuri, sclipici sau creion de ochi colorat.

Farduri pastelate

Dacă aveți palete cu o mie și una de nuanțe pastelate, este timpul să le scoateți din sertare! Revenirea acestor nuanțe care amintesc de dulciurile de care eram toți dependenți în copilărie se datorează în principal tendinței K-Beauty (frumusețe coreeană). Coreencelor le place să poarte aceste tonuri moi și vesele în viața lor de zi cu zi!

Sprâncenele ridicate

O sprânceană groasă schimbă chipul unei femei. Dacă doriți să țineți pasul cu noile tendințe, lăsați sprâncenele cât mai natural, cu un efect de ridicare ca la Gigi Hadid. Cum? Prin perierea lor în sus, apoi aplicarea unui gel de fixare special conceput pentru aceste fire de păr.

Tenul strălucitor

Efectul strălucitor este cel care îmbunătățește cel mai mult fața, cu acea strălucire care pare să vină din interior pentru un aspect sănătos și tineresc. Acest ten piersic rimează cu: hidratare, fond de ten strălucitor, iluminator, fard de obraz natural.

Machiajul neon

Această tendință face posibilă crearea unui machiaj frumos care aduce o notă de originalitate oricărui look într-un mod foarte puternic. Culorile vibrante au preluat lumea frumuseții, aducând mai multă bucurie vieții noastre de zi cu zi.

ARTICOLE SIMILARE

Bella Hadid și Rihanna reînvie această tunsoare din anii 2000

Andreea Damian

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

Vedete nascute pe 24 august!

realitatea

Top 7 sfaturi pentru a scapa de insomnie

realitatea

Tom Hanks și Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Andreea Damian

Împletituri ruseşti – Hairstyle must-do în 2012

Scrie un comentariu