Tabu
Image default
FASHION Slider

Tendințe modă 2021 | Ce cămăși se poartă în această vară

Cămașa este elementul must-have pe care trebuie să-l aibă orice femeie vara aceasta. Cămașa urmează cele mai noi tendințe ale modei de Verii din 2021. Vei vedea în noul sezon cămăși scurte sau cu mâneci bufante!

În garderoba noastră, există little black dress. Un pariu sigur. Dar există și cămașa. O piesă puternică și esențială. Dar este adesea subestimată sau etichetată ca fiind potrivită mai degrabă femeii de afaceri perfecte.

De fapt, nu este nevoie să aștepți revenirea întâlnirilor față în față pentru a o scoate și a străluci în societate datorită stilului ei. Într-adevăr, o cămașă foarte bine croită este un articol de modă incontestabil. De la cămașa ajustată pentru un aspect office la cea supradimensionată pentru un look casual, vei avea din ce alege vara aceasta. Descoperiți câteva sfaturi și piesele reperate în colecțiile din 2021 pentru a fi siguri că nu faceți greșeli și pentru a evita orice faux-pas de modă.

Supradimensionată sau decupată

Pentru un look chic, fără îndoială, îmbrăcăm neapărat o cămașă. Primăvara, optăm pentru o versiune albă, care va completa pantalonii colorați sau pantaloni din piele. Ne plac modelele de la Vivienne Westwood sau Saint Laurent. Ne putem completa ținuta cu o pereche de espadrile sau o pereche de espadrile.

Dacă doriți un aspect mai relaxat și modern, puteți opta pentru cămașa supradimensionată sau pentru cămașa decupată. Două elemente opuse care permit totuși să adopți un stil mai tineresc și în ton cu vremurile în care trăim. Ne plac modelele de la Balenciaga sau de la MSGM. Ne place să purtăm aceste modele cu blugii mom pentru un look fresh.

Mâneci bufante

În cele din urmă, există un element cu care toată lumea este de acord în acest sezon: cămașa cu mânecă XXL. Acest tip de cămașă permite un aspect grafic modern și elegant. Ne place în special modelul de la Alexander McQueen sau de la Alberta Ferretti. Pentru un look plin de farmec, purtăm acest model cu pantaloni din piele și toc stiletto. Plus ruj pe buze, neapărat. Aspectul perfect pentru o cină la lumina lumânărilor.

ARTICOLE SIMILARE

Șase sfaturi de la Ashley Graham pentru creșterea încrederii în sine

Andreea Damian

Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

Andreea Damian

,,Poate că nu pot spune că iubesc moda, dar iubesc hainele cu pasiune.’’

7 must-have-uri pentru garderoba de vară

realitatea

Londonezii își vor destăinui visele pentru a documenta perioada pandemiei

Ciocîrlan

Masca high-tech. Un român a câștigat premiul MIT pentru prototipul unei măști de protecție

Ciocîrlan

Scrie un comentariu