Tabu
Image default
FASHIONSlider

Tendinţe pentru rochii de mireasă în 2022

După doi ani de pandemie, se pare că nunțile primesc undă verde în 2022. Așa că este timpul să alegeți rochia de mireasă!, pentru că anul acesta va sărbători dragostea indiferent de situație. Pe lângă pregătirile pentru marele eveniment, apare o altă alegere crucială: cea a rochiei de mireasă. Pentru a vă ghida, iată o imagine de ansamblu asupra tendințelor anului, între minimalism, croială empire sau stil fluid.

Minimalism

Dacă este dificil să te vezi într-un model de rochie de mireasă, optarea pentru simplitate este întotdeauna o opțiune bună. Cucerise mai mult de o mireasă în 2021: tendința minimalistă continuă să seducă și acest nou sezon. Croieli clasice, linii curate, o cădere grațioasă, alb imaculat, uneori nu este nevoie de mult pentru a întruchipa carisma și puterea. Materialele delicate precum crep, tul sau organza apar drept aliații perfecți pentru o ținută de mireasă sobră și atemporală.

Efect „wow”

Alte femei vor miza însă pe un efect „wow”. Pentru că în ziua nunții sunt acceptate toate fanteziile. Anul acesta, stilul miresei este reinventat si oferă mâneci voluminoase, elemente decorative impunătoare, gulere atipice și decolteuri adânci.

Tendința pentru o mânecă doar pe un umăr pentru anii 2020-2021 a lăsat loc variațiilor nesfârșite ale mânecilor. Lungi, umflate, din dantelă, mânecile îmbracă silueta și aduc ținutei un plus de feminitate și delicatețe. O rochie de mireasă la modă în 2022 este și o rochie cu decolteu tip pâlnie, cu întăritură de dantelă pentru a îmbrăca decolteul în romantism.

Împreună, asta-i tot

Rochia de mireasă este (prea) adesea descrisă ca fiind ținuta de nuntă supremă. Dar pentru cea mai bună zi din viața lor, unele femei preferă să parieze pe o altă asociație. Anul acesta, mersul spre altar într-o fustă lungă și un top asortat este, de asemenea, o combinație câștigătoare.

Mereu boem

Ușoară, fluidă, lungă sau scurtă, rochia boemă rămâne în continuare favorită în 2022. Nu încetează să se reinventeze pentru a-și păstra frumusețea.

Imperială

Aceasta este croiala emblematică a acestui sezon de nunți. Fie că este boemă sau romantică, rochia în stil empire este o necesitate. Caracteristicile sale? Este strânsă sub bust și se remarcă prin liniile sale curgătoare.

ARTICOLE SIMILARE

S-a scris istorie la Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

În Berlin femeile vor plăti cu 21% mai puțin decât bărbații pentru transportul public

realitatea

Sasha Pivovarova in campania Just Cavalli

realitatea

Street fashion: Alina

realitatea

10 trucuri pentru a scapa de aspectul de “par gras”

realitatea

Olivier Rousteing este noul designer de la Balmain

realitatea

Scrie un comentariu