Tabu
Image default
lifestyle

Tendințe și feminitate

Anul 2008 își încheie socotelile cu universalul care l-a găzduit, iar tendințele modei din 2009 și-au făcut (deja) simțita prezența. Designerii au anunțat o abordare foarte generoasă în ceea ce privește naturalul, mediul înconjurător și culorile.

  Se vor purta imprimeuri, de la cele florarale, pană la cele abstracte. Practic se dorește o abordare a ținutei lejere, confecționate din materiale ușoare care conferă feminitate și  libertate in mișcare.

Totuși este bine să ne amintim că ținuta pe care o purtăm caracterizează într-o oarecare masură personalitatea noastră. 

O mare grijă trebuie să fie acordată genților! Feminitatea poate să fie foarte ușor regasită/ reflectata în accesoriile pe care le poartă o femeie. De aceea femeile sunt atăt de secretoase când vine vorba de conținutul unei poșete, pentru că le definește într-o oarecare masură…


Nu uita că se poartă în continuare gențile xxl! Cineva zicea poate in glumă, poate in serios că o geantă imensă face posesoarea ei să pară mai slabă!

 Valentino a adoptat pentru 2008 o gamă largă de culori aprinse, culori îndraznețe. Iar rozul predominat conferă feminitații o anumită îndrazneală. Divinizează femeia și Doamne, fascinante mai sunt creațiile lui!

Mi-a plăcut Oana Manolescu care a lansat colecția primavară/vară 2009 imprimând feminitații o doză de romantism folosind foarte multă matase naturală. Voalul, matasea exprimă timiditatea și jovialitatea, într-un cuvânt feminitatea între vis și realitate.

 Haideți să ne gândim acum și la picioarele noastre!


O pereche de cizme semi-inalte nu iți face cu ochiul? Nu mai vorbim că sunt foarte destul de confortabile și la modă! Cizmulițele le găsim în diverse game, pornind de la cele cu o talpă plată și pană la cele cu un toc foarte înalt. Depinde de tine, depinde de personalitatea ta și de  starea ta de spirit.

Nu trebuie uitată nici armonia culorilor. Personal iubesc maronul, este chiar trendy și nu mai vorbesc că se potrivește orcărui tip de par…

 În concluzie, adoptăm noul sezon cu interes, mizand pe varietate și în același timp pe eleganța, materiale tweed, influențele florale și de ce nu folclorice. Putem purta și pantaloni, după bunul plac… înguști, lungi, talie accentuată, etc.

  Feminitatea o facem noi!

ARTICOLE SIMILARE

“Atemschaukel”, Herta Muller și Nobelul

realitatea

Si-a pus foita de aur pe chip ca sa intinereasca!

Top 10 celebrități cu frate geamăn

realitatea

Calendar decembrie-ianuarie

realitatea

Robbie Williams și-a arătat fundul în direct – VIDEO

realitatea

Tom Jones: Nu vreau ca fanele să mai arunce cu chiloți în mine

realitatea

Scrie un comentariu