Tabu
Image default
FASHION

Tendințele costumelor de Halloween 2022 pe care le vei vedea peste tot

De la costumele inspirate din momentele de cultură pop din 2022 până la costume de Halloween inspirate din filme și emisiuni TV, această listă chiar are totul. Fie că vă veți invita prietenii să vizionați un film de groază sau chiar dacă ieșiți în oraș, aceste costume vă vor mulțumi cu siguranță.

Dacă sunteți în căutarea inspirației pentru costume de Halloween, consultați lista de mai jos cu cele mai bune costume de Halloween pentru vedete de-a lungul anilor.

Look-ul lui Taylor Swift la VMA afterparty

Taylor Swift și-a început epoca „Midnights” îmbrăcând nu una, ci două rochii foarte strălucitoare la MTV Video Music Awards în septembrie. În timp ce mini-ul ei strălucitor argintiu de la ceremonia de decernare a premiilor este suficient de uluitor pentru a fi un costum în sine, aspectul cu salopetă albastră de la petrecerea de după gală ar putea fi puțin mai ușor de recreat.

Stilul de maternitate al Rihannei

Pentru o abordare pe vreme rece a stilului ei de maternitate, optează pentru acest aspect cu blană portocalie și pantaloni cargo.

Barbie și Ken

Tot ce ai nevoie este ceva athleisure în tonuri de neon și un bronz fals.

Miss Flo

Aspectul purpuriu al lui Florence Pugh la Festivalul de Film de la Cannes a fost cireașa de pe tort la premiera filmului „Don’t Worry Darling”. Violetul este de fapt una dintre culorile în tendințe din toamna 2022, conform prezentărilor de la Săptămâna Modei.

Timothee Chalamet la Festivalul de Film de la Cannes

Topul roșu cu guler halter al lui Timothee Chalamet a fost unul dintre cele mai bune momente de modă de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2022.

Zoe Kravitz în rolul Catwoman în „The Batman”

Acest aspect se bazează pe piese vestimentare strălucitoare și strâmte, așa că scoate-ți pantalonii de piele sau colanții din piele. În plus, acest costum presupune să porți un trenci, astfel încât să-ți fie cald toată noaptea.

Regina Charlotte din „Bridgerton”

Îmbracă-te în Regina Charlotte chiar înaintea noului ei serial prequel de pe Netflix. Acest costum este cu siguranță pentru maximaliști: ai nevoie de o perucă mare, machiaj și bijuterii dramatice din epoca regenței și o fustă.

Anna Delvey din „Inventing Anna”

Scoate cei mai buni ochelari negri supradimensionați, o maletă pe gât neagră și prinde-ți părul la spate.

Jennifer Walters din „She-Hulk: Attorney at Law”

Vopsirea în verde (sau optarea pentru un aspect al ochilor foarte verde, foarte dramatic) este o cerință pentru acest costum inspirat de She-Hulk: Attorney at Law, așa că alege-l doar dacă ai un balsam de curățare de cea mai bună calitate acasă.

Wanda Maximoff din „Doctor Strange in Multiverse of Madness”

Vrăjitoarea Roșie a avut momentul ei în Doctor Strange în Multiverse of Madness. Costumul ei din film a fost asemănător cu cel de la sfârșitul Wandavision, dar mai întunecat.

Priscilla Presley

Nu se poate nega că Elvis și Priscilla Presley vor fi unul dintre cele mai solicitate duouri de costume din 2022. Indiferent dacă ai un Elvis cu care să mergeți sau nu, aspectul iconic al Priscillei este unul dintre cele mai bune costume ale anului, fără îndoială.

Bella Hadid la Săptămâna Modei de la Paris

Bella Hadid a încheiat show-ul Coperni de la Săptămâna Modei de la Paris, purtând o rochie albă fără umăr, care a fost pulverizată cu vopsea în direct. Pentru a-i copia aspectul, îmbracă o rochie midi albă.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss, Lady Gaga si Naomi Campbell pe ID

realitatea

Trend Alert: Rochia maxi

realitatea

TREND ALERT: în vara lui 2018 se poartă pălăriile supradimensionate din paie

realitatea

Scarlett Johansson pozează pentru noua campanie Dolce & Gabanna

realitatea

Primele șase coperte LOVE de septembrie

realitatea

Crocsi chic de la Givenchy

realitatea

Scrie un comentariu