Home > beauty > Tendinţele în hairstyling pentru 2012

Tendinţele în hairstyling pentru 2012

Blaze

Wella Professionals aduce în scenă trendurile în coafură pentru 2012. Patru concepte. Patru tipologii. Patru interpretări. Blaze, Grace, Celeste şi Roxy sunt expresii ale creativităţii şi inovaţiei. O imagine futuristă a hairdesign-ului.

Blaze sau femeia fatală. Este un trend caracterizat de contrast şi definire, expresia unei pasiuni arzătoare. Tunsoarea este scurtă cu tăieturi ascuţite şi îndrăzneţe. Colorarea mizează pe contrast. Se vor regăsi în el, femeile care îşi reinventează permanent pasiunea pentru sine.

Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muză modernă. Exprimă sclipire, simplitate şi rafinament. Iată de ce părul căpăta nuanţe aurii. Trend-ul este inspirat din strălucirea şi puritatea naturii. Se adresează femeilor care iubesc să fie în centrul atenţiei şi care întotdeauna aleg ce este cel mai bun.

Celeste este vizionară. Translucidă. Pură. Rece. Pare o frumuseţe împrumutată dintr-o altă lume. Are un aer misterios, este perfecţionistă şi futuristă.

Roxy atrage toate privirile. Este extrovertită, îndrăzneaţă şi înţepătoare. Trend-ul se inspiră din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care îl va adopta va fi în centrul atenţiei. Fiecare mişcare a sa este o declaraţie şi fiecare pas taie răsuflarea celor din jur.


Comenteaza acest articol

Tendinţele în hairstyling pentru 2012

by   1 min
0