Tabu
Image default
FASHION Slider

Tendințele modei: 5 piese vestimentare care ar trebui să se afle în dulapul tău în 2021

De la jacheta de trening inspirată din anii ’70 până la sutienul bralette și puterea recurentă a rozului, editorii Vogue au pregătit lista de dorințe pentru noul an în materie de modă.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem la un anumit grad de normalitate, este momentul să redescoperim hainele pe care le iubim cel mai mult în afara celor patru pereți care ne-au fost tovarăși în ultimele 11 luni. Dar, în loc să ne întoarcem la gardeorba obișnuită, ar fi bine să acordăm atenție viitoarelor tendințe ale modei pentru primăvara/vara anului 2021, care ne oferă flerul anilor 70 și o energie unică, festivă.

De la noua eră a fustei mini până la paleta de culori vie, luminoasă – acestea sunt cele mai importante piese din garderoba noastră pentru 2021.

Pantalonii evazați

Nensi Dojaka primăvară / vară 2021, Proenza Schouler primăvară / vară 2021, Charlotte Knowles primăvară / vară 2021

S-a întors forma pantalonilor, populară în anii 1970, care a măturat literalmente podiumul la Săptămâna modei din Paris, unde designerii ș-au prezentat colecțiile primăvară/vară 2021. Sub influența unei noi generații, există aceste interpretări nostalgice ale blugilor clasici și pantalonilor evazați pentru garderoba neutră în funcție de gen. Aceste piese evidențiază și reprezintă mentalitatea liberă a unui deceniu în care încălcarea normelor sociale era esențială.

Jacheta sport inspirată din anii ’70

Miu Miu primăvară / vară 2021, Țara Galilor Bonner x Adidas, Gucci primăvară / vară 2021

Jacheta de trening (care a jucat un rol la fel de important pe podiumurile Gucci și Miu Miu în sezonul primăvară / vară 2021) va fi în primăvară un fenomen. Cumpărați jacheta de antrenament „Lovers”, neutră în funcție de gen, cu coaste croșetate de la Wales Bonner, sau alăturați-vă listei de așteptare pentru geaca sport cu fermoar Miu Miu – în combinație cu o fustă creion. Gândiți-vă la aceasta ca la o schimbare colectivă către un stil sport rafinat.

Piese vestimentare roz

MGSM primăvară / vară 2021, JW Anderson primăvară / vară 2021, Gucci primăvară / vară 2021

Rozul este o nuanță care atrage masele, dar are și o expresivitate politică puternică. Podiumurile primăvară / vară 2021 de la Chanel , Gucci, JW Anderson, Cecilie Bahnsen, Molly Goddard și MSGM au oferit o gamă de tonuri de roz, de la roz pal la fucsia – cea mai îmbătătoare culoare a spectrului va da tonul probabil până în vara anului 2021.

Sutienul Bralette

Versace primăvară / vară 2021, Alberta Ferretti primăvară / vară 2021, Jacquemus primăvară / vară 2021

Colecția de primăvară / vară 2021 de la Versace a fost marcată de o tendință foarte specială: lenjeria intimă, sutienul Bralette constituind baza multor siluete și decorațiuni maritime ale casei (un tribut adus colecției de primăvară / vară din 1992 a lui Gianni Versace). Dar Donatella Versace nu a fost singura care a optat pentru lenjeria intimă expusă. Ne amintim, de exemplu, aspectul de pasarelă al modelului Mona Tougaard pentru Alberta Ferretti și spectacolul Jacquemus în mijlocul unui lanț de porumb în Parcul Natural Regional Vexin din Franța.

Fusta mini

Maximilian Davis primăvară / vară 2021, Blu Marine primăvară / vară 2021, Miu Miu primăvară / primăvară / vară 2021

Stilistul Lotta Volkova a readus fusta la Blumarine, în timp ce Maximilian Davis a făcut o pledoarie pentru tivul scurt cu uimitorul său debut Fashion East pentru primăvara / vara 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Năstase, detalii șocante despre bătaia încasată: „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Andreea Damian

Doliu uriaș la Hollywood! Sean Connery a murit

Andreea Damian

Harry Styles rupe barierele masculinității toxice: apariție neașteptată pe coperta revistei Vogue

Andreea Damian

Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial

Andreea Damian

Delia, val de critici după ce a cerut bani de la Guvern. Cum le-a răspuns trolilor de pe Internet

Andreea Damian

Audrey Hepburn, Jackie Kennedy, Angelina Jolie și-¦ parfumurile Creed

realitatea

Scrie un comentariu