Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tendințele părului pentru iarna 2021

În 2021, culorile de toamnă-iarnă oscilează între culorile naturale și tonurile calde. Descifrăm tendințele părului pentru a crea senzație în acest sfârșit de an.

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Pulovere mari au fost scoase din dulap, iar mirosul de vin fiert și de turtă dulce parfumează străzile. Și este, de asemenea, timpul ca noile tendințe de păr să fie adoptate. Veți orbi sărbătorile de la sfârșitul anului. De la părul voluminos și mătăsos la buclele abundente, descoperiți care sunt tendințele pe care le veți vedea peste tot.

În timpul lockdown-ului, multe celebrități precum Hailey Bieber și Kaia Gerber și-au vopsit părul blond. În acest sezon, blondul „cacao” este vedeta. Tendința părului negru ca pana corbului este, de asemenea, foarte prezentă în acest sezon. Părul devine negru pentru un aspect mistic. Vom vedea, spun haistiliștii roz pal, cupru flamboyant și roșu incandescent.

Dincolo de culoarea părului, în sezonul rece se va purta foarte mult bretonul, fie ca vorbim despre un breton asimetric, drept sau conic. Pentru a vă scoate în evidență bretonul, prindeți restul părului într-un coc pentru un efect din anii 90.

Tendința părului creț XXL este și ea prezentă iarna aceasta. Dar și tendința anilor 70, cu breton voluminos și bucle frumos așezate. Femeile trebuie să poarte, de asemenea, părul lung sau prins în coadă de cal, spun haistiliștii. Evident, nu renunțăm încă la bob, care se poartă fie lăsat liber pe umeri, fie cu părul tras în spate.

Și o tunsoare asimetrică sau un bob inversat vor oferi tăieturii clasice un aspect cu totul nou pentru iarnă. Un astfel de aspect se potrivește perfect cu o cărare pe lateral.

ARTICOLE SIMILARE

Ce vestimentatie feminina atrage cel mai mult barbatii?

realitatea

De ce s-a închis Inna în casă? Nu are legătură cu pandemia

Tabu Tabu

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Tendinte Londa – Top nuante de par in 2014

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Cristi Borcea și-a strâns copiii la Olimp. Cum arată familia întregită – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu