Tabu
Image default
FASHION

Tendințele pentru toamna aceasta, pe care nu le poți rata!

Pentru a arăta elegant și modern în sezonul care urmează, trebuie să știți la ce tendințe să atrageți atenție. Vă prezentăm mai jos Top 3 tendințe ale sezonului rece.

  1. Print cu carouri

Stiliștii recomandă să nu refuzați articolele vestimentare în carouri. Acest print va fi una dintre principalele tendințe ale sezonului de toamnă. Vor fi actuale atât carourile colorate mari, cât și cele mici, care se vor potrivi fashionistelor ce se străduie mereu să arate grațios și elegant. Pentru ca imaginea să nu arate prea pestriță, lucrurile în carouri trebuie combinate cu articole vestimentare de o singură culoare.

În această toamnă, stiliștii ”le văd” pe fashionistele moderne în costume spectaculoase cu fusta midi, cu print carouri mari. În această ținută, cu siguranță, veți primi doza dorită de complimente. Alegeți lucruri în carouri pentru toamnă cu un mix de componență de lână – așa vă va fi cald și totodată veți arăta trendy.

  1. Umeri expresivi

Următoarea inovație spectaculoasă a sezonului de toamnă – umerii expresivi. Doamnelor, pregătiți-vă să arătați ca niște adevărate regine. Adesea, umerii expresivi se potrivesc practic tuturor tipurilor de siluete, de exemplu ”pară”, ”triunghi”, ”măr”, chiar și ”clepsidră”. Așa că, la prima vedere, un detaliu nesemnificativ în croială, va ajuta la modelarea armonioasă a proporțiilor siluetei.

  1. Nuanțe de bej și maro

Designerii au creat colecții de haine de toamnă în tonuri de maro și bej. Aceste nuanțe vor fi tendința actuală a sezonului rece.

ARTICOLE SIMILARE

Cele șase cele mai rapide variante de a te pregăti pentru petrecerea de Crăciun

realitatea

Jordan Askill

realitatea

Cum să fii elegantă seara fără să porți o rochie

Andreea Damian

Cristina Bâtlan

realitatea

Milan Fashion Week: Emporio Armani

realitatea

Trend alert: Ce rochii le recomandam vedetelor sa poarte la Oscar

realitatea

Scrie un comentariu