Tabu
FASHION

Tendințele pentru toamna aceasta, pe care nu le poți rata!

Pentru a arăta elegant și modern în sezonul care urmează, trebuie să știți la ce tendințe să atrageți atenție. Vă prezentăm mai jos Top 3 tendințe ale sezonului rece.

  1. Print cu carouri

Stiliștii recomandă să nu refuzați articolele vestimentare în carouri. Acest print va fi una dintre principalele tendințe ale sezonului de toamnă. Vor fi actuale atât carourile colorate mari, cât și cele mici, care se vor potrivi fashionistelor ce se străduie mereu să arate grațios și elegant. Pentru ca imaginea să nu arate prea pestriță, lucrurile în carouri trebuie combinate cu articole vestimentare de o singură culoare.

În această toamnă, stiliștii ”le văd” pe fashionistele moderne în costume spectaculoase cu fusta midi, cu print carouri mari. În această ținută, cu siguranță, veți primi doza dorită de complimente. Alegeți lucruri în carouri pentru toamnă cu un mix de componență de lână – așa vă va fi cald și totodată veți arăta trendy.

  1. Umeri expresivi

Următoarea inovație spectaculoasă a sezonului de toamnă – umerii expresivi. Doamnelor, pregătiți-vă să arătați ca niște adevărate regine. Adesea, umerii expresivi se potrivesc practic tuturor tipurilor de siluete, de exemplu ”pară”, ”triunghi”, ”măr”, chiar și ”clepsidră”. Așa că, la prima vedere, un detaliu nesemnificativ în croială, va ajuta la modelarea armonioasă a proporțiilor siluetei.

  1. Nuanțe de bej și maro

Designerii au creat colecții de haine de toamnă în tonuri de maro și bej. Aceste nuanțe vor fi tendința actuală a sezonului rece.

ARTICOLE SIMILARE

Natalia Vodianova si Ewan McGregor in Vogue US

realitatea

Incepe Bucharest Fashion Week!

realitatea

Hannami Shoes lanseaza noua colectie de primavara / vara 2014

Rochii de mireasă | 5 tendințe observate în colecțiile 2022

Andreea Damian

Calendarul 2010 United Bamboo cu pisici fashioniste

realitatea

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

Ciocîrlan

Scrie un comentariu