Home > Agenda > Cultura > Tentația asimilării unei colecții cu istorie

Tentația asimilării unei colecții cu istorie

“E in dragostea aceasta a formelor si a culorilor ceva care depaseste pe cea a simturilor singure, ceva care purifica si ne poarta spre seninatate”, obisnuia Krikor H. Zambaccian sa spuna. Probabil ca fiecare colectionar isi regaseste propria ancora in arta pe care o cultiva si o pretuieste timp de o viata si pe care o lasa mandru mostenire celor ce-l urmeaza pentru a nu lasa timpul sa-l uite. Licitatia “3 Colectii si 3 Colectionari” – Colectia Lucia si Dr. Nicolae Ionescu, Colectia Marica Grigorescu si Catherina Kiss, Colectia Dr. Anamaria Roth si Dr. Edgar Nicolau este unul dintre acele momente in care arta este cea care se ancoreaza in destinele unor colectionari.

Licitatia “3 Colectii si 3 Colectionari” – Colectia Lucia si Dr. Nicolae Ionescu, Colectia Marica Grigorescu si Catherina Kiss, Colectia Dr. Anamaria Roth si Dr. Edgar Nicolau este deosebita tocmai prin intentia de a fixa, o ultima data, ca intr-o fotografie de familie, coabitarea atator minunate picturi, asa cum au fost ele candva in colectiile fiecarei familii. Este o licitatie dedicata in mod special colectionarilor de arta, cunoscatorilor artei plastice valoroase, care recunosc fragmentele de sublim din fiecare culegere de culoare si lumina.

Licitatia are loc marti, 3 februarie, ora 19:30, la Athenee Palace Hilton, unde veti putea descoperi cat de mult inseamna arta pentru un colectionar autentic. Expozitia va putea fi vizitata zilnic pana marti 3 februarie, intre orele 10:00 – 20:00, la Palatul Cesianu-Racovita, str. C.A. Rosetti, nr. 5.

Articole asemanatoare
Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta
Arta isi face casa la Bucuresti: Noaptea Alba a Galeriilor
O noua dimensiune in arta contemporana – Handcut Collage
Ce au in comun prostitutia si arta?

Loading...

1 Response

  1. Pingback : Tentația asimilării unei colecții cu istorie | Femininne

Comenteaza acest articol

Tentația asimilării unei colecții cu istorie

by   1 min
1