Tabu
LIFESTYLE

Teo, din nou indragostita? Ce spune despre bucatarul Antonio Passarelli

S-a tot spus că au o relaţie, dar ei au negat. Totuşi, toată lumea a sesizat că Teo Trandafir (46 de ani) şi Antonio Pasarelli (55 de ani), bucătarul care găteşte pentru telespectatori în emisiunea ei de la Kanal D, au o relaţie aparte.

De altfel, atitudinea celor doi trădează o afinitate, dar şi o atracţie reciprocă! Fotoreporterii Click! au surprins joi, pe Litoral, câteva momente de tandreţe între Teo şi Antonio.

Cei doi se plimbau ţinându-se strâns de mână, ca doi oameni care se iubesc şi pe care-i leagă mai mult decât o prietenie. Contactată de Click!, Teo Trandafir şi-a deschis sufletul şi a vorbit la superlativ despre omul special din viaţa ei. ”Sigur că sunt momente în care, operată fiind, şi după ce merg mai mult pe jos, mai obosesc. El e atent, mă întreabă cum mă simt şi mă ţine de mână… Este un om căruia îi pasă de cel de lângă el. Dar, cunosc nenumăraţi oameni care se ţin de mână şi cu toate astea nu au o relaţie, ca şi în cazul nostru”, ne-a declarat Teo.

”Este un om formidabil, un om care mă uimeşte în fiecare zi. Suntem foarte buni prieteni. Nu ne cunoaştem de mult timp, dar ne-am apropiat foarte mult în ultima vreme, probabil şi pentru faptul că avem foarte multe lucruri în comun şi ne completăm. Vorbim ore întregi despre Dante, Petrarca. Cum să nu-l admir când m-a purtat prin literatura italiană? Cu cine mai vorbeşti în 2014 despre Hemingway? Antonio e un erudit, un om cu care îţi face plăcere să vorbeşti. Are un talent pedagogic şi sub modestia lui, îţi ”predă” toate lucrurile cu răbdare. Cum să nu te uiţi la el ca la soare? Mă uit la el ca la un foc de artificii perpetuu”, a declarat Teo pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Legea AVORTULUI s-ar putea complica! Iata noile prevederi

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

RITA MUREŞAN A STABILIT O PREMIERĂ LA POMANA MAMEI SALE! VEZI CE A FĂCUT!

Uită de Hygge! Există un alt cuvânt de care ai cu adevărat nevoie pentru a găsi fericirea

Andreea Damian

Madalina Pamfile are cu cine semana! Mama ei e la fel de sexy ca ea!

Germania vrea să pună taxă pe obezitate

realitatea

Scrie un comentariu