Home > Lifestyle > Teo, din nou la un PAS de MOARTE. Avea o pungă de puroi în abdomen

Teo, din nou la un PAS de MOARTE. Avea o pungă de puroi în abdomen

Teo Trandafir a povestit momentele grele prin care a trecut în timpul operaţiei de micşorare a stomacului. Deşi intervenţia este una de rutină dacă nu există complicaţii, Teo a dezvăluit că medicii i-au descoperit o pungă de puroi în abdomen, ce i-ar fi pus viaţa în pericol. Vedeta Kanal D s-a operat pe 20 decembrie.
“M-am dus să mă operez nu ca să slăbesc. Operaţia trebuia să dureze o oră, dar a durat cinci ore, că au existat complicaţii. M-am dus la operaţie când trebuia. Această operaţie mi-a salvat viaţa şi este pentru mine o mândrie”, a declarat Teo în showl care-i poartă numele.

Medicul care a efectuat intervenţia chirugicală a vorbit de riscurile cu care s-a confruntat Teo. “De la operaţie până acum am fost întrebat ce s-a întâmplat. Vreau să clarific nişte elemente…În urma operaţiei de micşorare a stomacului, poţi scăpa de diabet… În timpul operaţiei, am descoperit o pungă de puroi în abdomen”, a povestit medicul. “Vineri m-am operat, luni eram acasă… Dacă nu mă duceam la doctor nu se ştie când şi ce se întâmpla…”, a mai adăugat
Teo.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 2 iunie!
SOPHIA A CALATORIT CU PISICA BIRMANEZA IN BRATE, LUANDU-L PRIN SURPRINDERE PE CONTROLOR!
TEO in pericol! Ce se intampla cu ea?
COSTI IOSEF – dezvaluiri despre casatoria ratata cu TEO! Se razgandise chiar inainte de nunta!!!

Loading...

Comenteaza acest articol

Teo, din nou la un PAS de MOARTE. Avea o pungă de puroi în abdomen

by   1 min
0