Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

TEO – idila cu Chef Antonio Passarelli

teo look 1TEO e indragostita iar! TEO  si intreaga ei echipa se muta de luni in Mamaia, pe plaja de la Crema. Alaturi de bucatarul ei, Chef Antonio Passarelli, prezentatoarea Kanal D pregateste zeci de surprize pentru cei de pe plaja si nu numai.

“Noi o sa fim impreuna, dar Antonio nu intra pe banner. Cu mine nu, decat dupa ce mi-ai facut promisiuni clare. Ce ai de gand sa faci la mare? Nu stiam ca zice asta la televizor. Antonio o sa faca misto de mine, zilnic, iti dai seamna? La mare o sa fie o dementa, o sa ne ocupam de asta. Fara Antonio nu cred ca puteam sa fac emisiunea la mare, o sa ma protejeze, o sa aiba grija ce fac. Fiecare femeie are nevoie de un barbat care sa ii spuna ca poate”, a spus Teo pentru WOWbiz.

“Eu o iubesc pe femeia asta! Am zis ca arat bine pentru fac dragoste, a fost o minciuna. Eu am ochi numai pentru Teo, crede-ma. Ma uit la ea, vad ce face. Teo este un om cum nu mai exista”, a spus Passarelli.

ARTICOLE SIMILARE

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

Cum să faci shopping în străinătate

realitatea

Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp

Andreea Damian

Mutare SOC la Pro TV! Dana Rogoz si-a luat “la revedere” de la fani! Cine o sa ii ia locul!

Aceasta este fetita Rihannei?

1 comentariu

Beatriz 11 September 2014 at 17:29

Very moving Teo. How much you have oepned your heart to the universe. What a gift you are to all of us here. I am indeed honored to know you. Miss you. Still hoping we can get together. Namaste

Răspunde

Scrie un comentariu