Home > Lifestyle > culinar tabu > TEO – idila cu Chef Antonio Passarelli

TEO – idila cu Chef Antonio Passarelli

teo look 1TEO e indragostita iar! TEO  si intreaga ei echipa se muta de luni in Mamaia, pe plaja de la Crema. Alaturi de bucatarul ei, Chef Antonio Passarelli, prezentatoarea Kanal D pregateste zeci de surprize pentru cei de pe plaja si nu numai.

“Noi o sa fim impreuna, dar Antonio nu intra pe banner. Cu mine nu, decat dupa ce mi-ai facut promisiuni clare. Ce ai de gand sa faci la mare? Nu stiam ca zice asta la televizor. Antonio o sa faca misto de mine, zilnic, iti dai seamna? La mare o sa fie o dementa, o sa ne ocupam de asta. Fara Antonio nu cred ca puteam sa fac emisiunea la mare, o sa ma protejeze, o sa aiba grija ce fac. Fiecare femeie are nevoie de un barbat care sa ii spuna ca poate”, a spus Teo pentru WOWbiz.

“Eu o iubesc pe femeia asta! Am zis ca arat bine pentru fac dragoste, a fost o minciuna. Eu am ochi numai pentru Teo, crede-ma. Ma uit la ea, vad ce face. Teo este un om cum nu mai exista”, a spus Passarelli.

Articole asemanatoare
TEO in pericol! Ce se intampla cu ea?
Fostul sot al lui TEO se recasatoreste! Galerie FOTO cu noua iubita
Teo, din nou indragostita? Ce spune despre bucatarul Antonio Passarelli
Teo Trandafir A SLABIT foarte mult si arata fantastic in rochie!

1 Response

  1. Beatriz

    Very moving Teo. How much you have oepned your heart to the universe. What a gift you are to all of us here. I am indeed honored to know you. Miss you. Still hoping we can get together. Namaste

Comenteaza acest articol

TEO – idila cu Chef Antonio Passarelli

by   1 min
1